Archief

Archief voor februari 2010

Klusteam

22 februari 2010

SchilderenAfgelopen weekend zijn we zeer nuttig en actief bezig geweest. We hebben zelfs onze hulptroepen ingeschakeld. We hebben Nick en Danny aan het werk gezet, ze mochten de deurkozijnen in de kamer schuren en hadden er nog plezier in ook. Nou is schuren ook eigenlijk het favoriete klusje van Tony en mezelf, maar voor deze keer mochten de jongens zich uitleven met onze krachtige Bosch Delta. Tony heeft een kozijn in de grondverf gezet, een bovenlicht vernield (heel jammer) en verder uitstekend toezicht gehouden.

Ondertussen heb ik me bezig gehouden met de muren in onze hal. De voorheen donkerbruine kozijnen van de meterkast en toilet (snurk, snurk) :-) stonden inmiddels puik in de witte lak. Maar plots leken de muren, waarvan we dachten dat ze ook wit waren, ineens bijna geel te zijn. Gelukkig hadden we nog een hele grote emmer muurverf in het kastje staan, dus ik kon gelijk aan de slag. Oude kleren aan, mp3 spelertje op volle sterkte en kwasten maar!!

Huis enzo

Alaaf

13 februari 2010

CarnavalDanique en Daphne waren gisterochtend al helemaal in de stemming om carnaval te gaan vieren. Helemaal verkleed en vol in de make-up gingen ze naar school.

Volgens de laatste berichten is door het wilde gehos en gefeest de jurk van Daphne licht beschadigd, de pruik van Danique helemaal in de klit, de jas van Daphne total loss en er schijnt ook iets met hun armen gebeurd te zijn. Nou heb ik die schade nog niet persoonlijk kunnen vaststellen, maar als je het mij vraagt zal dat voorlopig nog niet hersteld zijn.

Mijn man en ik laten het feestgedruis dit jaar aan ons voorbij gaan. Wij gaan lekker warm binnen blijven en wat klussen en schilderen.

Kids

Beugelen!!

10 februari 2010

Vanmiddag gingen we met z’n viertjes naar de tandarts voor de jaarlijkse controle. Danique vindt het normaal gesproken niet zo leuk om naar de tandarts te gaan, maar deze keer was ze wel benieuwd of ze nou eindelijk ook eens een beugel zou krijgen. En jawel hoor, it was her lucky day. Ze kreeg een verwijsbrief mee voor de orthodontist.

Toen was ik aan de beurt om op de stoel te gaan liggen. Ik loop er al jaren aan te denken om eens iets aan mijn tanden te laten doen. Ik heb namelijk nog steeds twee melktandjes, die er maar niet uit willen vallen. Soms zitten ze een beetje los, maar daar blijft het dan bij. Al een paar jaar vraag ik mijn tandarts wat ik daar nou mee aan moet. Hij had me al eens eerder aangeraden om nog een beugel te nemen en daarna de melktanden eruit te halen en twee implantaten te plaatsen. Vandaag vroeg ik het hem opnieuw en hij kwam weer met dezelfde oplossing. De rest van mijn gebit is nog in goede staat en volgens de tandarts is het nog zeker de moeite waard om alles op te knappen. En aangezien ik nu toch voor Danique een afspraak moest gaan maken, heb ik voor mezelf de knoop ook maar eens doorgehakt. We hebben nu dus samen een afspraak bij de orthodontist. Ik ga gewoon eens kijken wat er mogelijk is en kan dan alsnog beslissen of ik het wel of niet ga doen.

Danique en ik gaan dus waarschijnlijk samen beugelen!!

Gewoon wij

Van deur tot deur

7 februari 2010

Oude deurNieuwe deur

De deuren in onze woonkamer zijn ongeveer van mijn leeftijd en inmiddels dus ook wel aan een nieuwe ‘look’ toe. Bovendien brak de klink steeds in twee stukken als we de deur dicht wilden trekken en kreeg zelfs Tony deze niet meer gerepareerd. Dit weekend heeft hij dus in een vloek en een zucht de nieuwe deuren in de oude kozijnen gehangen. Nu moet dit alles natuurlijk nog geschilderd worden en dat ouderwetse glas en die kunststof glaslatjes moeten nog worden vervangen, maar zelfs nu is het al een hele verbetering.

Huis enzo

Als je haar maar goed zit

6 februari 2010

Als je haar maar goed zitAls je met recht haar geboren wordt, wil je krullen en hetzelfde geldt natuurlijk andersom. Ik loop inmiddels al bijna veertig jaar rond met een krullenbosje en was zo langzamerhand wel toe aan een andere ‘look’. Tony wilde graag dat ik het eens een keertje zwart liet verven en zo geschiedde. Met de stijltang hebben we de krullen er nog uitgetrokken en dit is het eindresultaat.

Best goed gelukt he ….

Gewoon wij