Archief

Archief voor augustus 2010

Een zieke in de familie (R.I.P.)

3 augustus 2010

Oei oei, een zieke in de familie. We weten dat Sloebertje oud is, en we weten dat zij weleens een soort van epileptische aanval heeft. Maar toch kreeg Patriesja vanmorgen een akelig beeld te zien. Daphne en Danique waarschuwden haar dat Sloeber er toch wel erg vreemd uitzag. Ze lag gestrekt, helemaal stijf en met haar kopje de verkeerde kant op. Daarnaast had ze ook nog overgegeven en lag ze zelf in haar braaksel.

Patriesja is er snel mee naar de dierenarts gereden. Die heeft haar twee spuitjes gegeven om te ontspannen al lukt dat nog niet zo erg. Hij gaf aan dat ze misschien wel een hersentumor had. Ze ligt nu even bij de dierenarts zodat hij haar in de gaten kan houden.

Update: Toen Sloeber wakker werd schoot ze gelijk weer in een stuip. De dierenarts belde en adviseerde ons om haar in te laten slapen. En zo hebben we dus, geheel onverwacht, afscheid moeten nemen van Sloeberke.

Gewoon wij

Dagje Volendam

1 augustus 2010

Gisteren hebben we eerst de fijne grote bank bij mijn zus opgehaald en nog wat spullen naar ‘de stort’ gebracht. Daarna zijn we even met de motor een blokje om geweest en onderweg zag ik ineens een schip voorbij varen uit Volendam. En zo kwam ik op het idee om vandaag maar eens een dagje Volendam te doen. De meiden hadden er ook wel zin in, ze wilden dolgraag kennis gaan maken met Jan Smit, Nick en Simon en de 3J’s. Toen we Volendam in reden zagen we Jan Keizer op de fiets voorbij komen, maar verder hebben we helaas geen beroemdheden gespot. We hebben wel een hele leuke dag gehad en zijn van dit bezoekje zeker alvast een beetje in de vakantiestemming gekomen. We hebben lekker aan het water gezeten, alle souvenir winkeltjes bezocht en heerlijke kibbeling gegeten. Daarna hadden we nog geen zin om naar huis te gaan en zijn we in Baarle Nassau nog een puntzakje Belgische patatten gaan eten. Vakantieman, alvast gezellig he!!

Gewoon wij