Archief

Archief voor maart 2012

Socializen

11 maart 2012

We zijn dit weekend behoorlijk sociaal bezig geweest. Toevallig hadden mijn vader en moeder vorige week nog tegen elkaar gezegd dat ze ons nooit meer zagen en warempel wie stonden daar zaterdagmiddag voor de deur? Juist, de langverwachte dochter met haar echtgenoot. Piet was druk aan het klussen en ik heb gelijk van de gelegenheid gebruik gemaakt om de zojuist geinstalleerde toilet uit te proberen. Met het oog op de toekomst hadden ze alvast een verhoogde versie uitgekozen waardoor ik amper met mijn voetjes bij de grond kon, maar verder zat hij best lekker.

Zaterdagavond waren we uitgenodigd voor een 25-jarig huwelijksfeestje. En hoewel we er erg tegenop zagen omdat we daar verder geen bekende mensen tegen zouden komen, zijn we uiteindelijk toch gegaan. En natuurlijk valt het dan best wel mee. Na een paar uurtjes zijn we weer met een goed gevoel naar huis gegaan. We did it!

En omdat we nu toch goed bezig waren, zijn we vanmiddag nog even bij Johnnie en Monique op de koffie geweest. De meiden wilden gaan zwemmen, dus wij hoefden niet lang na te denken hoe we daar naar toe zouden gaan. Een prachtige zonnige lentedag, dus de motor werd van stal gehaald. We hebben daar heerlijk in het zonnetje gezeten en ik heb ondertussen Monique een beetje uitgelegd hoe ze de calorie app moet gebruiken. Ik ben benieuwd of het haar gaat lukken. Voor mij werkt het in ieder geval supergoed, 5 kilo kwijt in 3 weken!!

Gewoon wij

De gescheurde spier

4 maart 2012

Al een hele tijd loop ik nu met een pijnlijke enkel en Tony vroeg vorige week dinsdag of hij hem eens mocht zien. En ik moet eerlijk zeggen dat ik er zelf ook wel een beetje van schrok, hij was namelijk behoorlijk dik. Ik heb dus woensdag gelijk naar de huisarts gebeld met de vraag of ik een keertje langs mocht komen. Donderdagmiddag had ik me bijna nog bedacht en wilde de afspraak nog afzeggen, maar uiteindelijk zat ik dus vrijdagochtend met klotsende oksels in de wachtkamer. Het valt namelijk voor iemand met een ‘tenencomplex’ echt niet mee om de sokken uit te trekken. Maar waar ik had verwacht dat hij me weer naar huis zou sturen met het advies om het vooral rustig aan te doen en mijn voet zoveel mogelijk omhoog te leggen, zei hij me doodleuk dat er een spiertje gescheurd was en werd ik gelijk ingetaped. Over tien dagen mag ik het zelf losknippen en bekijken of het beter gaat. Zoniet dan mag ik weer mijn tenen blootgeven en wordt mijn enkel nog een keer ingetaped, en nog een keer, en nog een keer …

Gewoon wij