Archief

Archief voor september 2013

Werkbezoekjes

24 september 2013

Zaterdagmiddag 14 september werden Danique, Daphne en ik opgehaald door collega Ingrid F. in een originele, Amerikaanse BMW om naar de premiere van de musical De Reunie in het Amsterdamse Meervaarttheater te gaan. De komende maanden organiseert De Zonnebloem een theatertournee voor mensen met een beperking en wij waren uitgenodigd om de premiere bij te wonen. De musical zat vol herkenbare liedjes, van de Beatles tot klassiekers uit de Nederpop.¬†Het werd uiteindelijk een hele gezellige middag met gratis drankjes, koekjes en slagroomsoesjes. ¬†Onder de genodigden waren trouwens ook Pamela Teves, bekend van haar rol in Onderweg naar Morgen als de gemene Bettina Wertheimer, Gemma van Eck die in de jaren zeventig deel uitmaakte van de meidengroep Babe en Ron Brandsteder met zijn vrouw. Best grappig om te zien dat ‘beroemdheden’ ook maar mensen zijn en gewoon gebruik maken van dezelfde toilet als wij.

Afgelopen donderdag hadden we ons jaarlijkse afdelingsuitje en hebben we een bezoekje gebracht aan kookstudio ‘Puur’ in Breda. Hier mochten we, verdeeld in groepjes, onze eigen high tea voorbereiden. En niet geheel onbelangrijk, daarna mochten we alles zelf opeten!! Deze keukenprinses had samen met Liane gezonde sandwiches gemaakt en ze waren nog goed gelukt ook. De recepten heb ik inmiddels verzameld, dus het plan is om dit ooit thuis nog eens over te doen.

Gewoon wij

Van Dam tot Dam

22 september 2013

Ook Tony is inmiddels een beetje besmet geraakt met het wandelvirus, hij heeft zelfs al mooie, professionele wandelschoenen aangeschaft. Gisteren mochten die nieuwe schoenen hun eerste officiele, grote afstand afleggen, we vertrokken in de ochtend al om 7.00 uur naar Amsterdam om van Dam tot Dam te gaan. De auto hadden we geparkeerd bij De Arena en daar kregen we 5 ‘gratis’ metrokaartjes zodat we makkelijk en snel in het centrum waren. Zo konden we al om 9.10 uur van start gaan voor de 18 km naar Zaandam, mooi op tijd dus. Het was allemaal supergoed geregeld en we werden behoorlijk verwend onderweg met fruit, drinken, koekjes en mooie muziek. We hebben een paar keer op een terrasje gezeten, zijn met de pont het IJ overgestoken en bereikten rond 14.10 uur de finish in Zaandam. Vandaar zijn we met de Zaanboot over de Coentunnel en de IJtunnel terug naar Amsterdam gevaren. Met een paar blaren voor Tony en een mooie medaille voor ons allemaal konden we met een fijn gevoel weer terug naar huis. Lees meer…

Gewoon wij