Start > Kids > Daphne’s beurt

Daphne’s beurt

19 augustus 2009

Daphne maakt een kopje koffieGisteren was het de beurt aan Daphne om mee te gaan helpen in de Smulsluis. Ze keek er al de hele week naar uit. Ik had wel een beetje mijn twijfels of het met Daphne zo goed zou gaan als met Danique vorige week. En toen om 18.00 uur de telefoon ging dachten we ook gelijk dat het Hans of Nel zou zijn om te vragen of we alsjeblieft Daphne zouden kunnen komen halen. Het was inderdaad Hans, maar met een andere vraag. Hij vroeg of we na sluitingstijd misschien zin hadden om met z’n allen nog even over de Oosterhoutse kermis te lopen. Dat leek ons best een goed idee, dus om 19.45 uur zijn we naar Oosterhout gereden.

Ondertussen dat Hans en Nel de cafetaria nog aan het schoonmaken waren, hebben wij een lekker ijsje gegeten. Met Daphne was het ook best goed gegaan, ze wist precies waar alle prullenbakken stonden en ze had bovendien 1,90 euro fooi gekregen.

Rond 21.00 uur zijn we naar het centrum van Oosterhout gereden. De kinderen leefden zich uit op de kermis en we hebben op een terras nog gezellig een biertje gedronken. Op weg terug naar de auto trakteerde Hans nog op oliebollen. Was een verrassend leuke dinsdagavond.

Kids

  1. Hans
    | #1

    Nou, die Daphne kan dat natuurlijk net zo goed als Danique, wat dachten jullie dan. Zo goed zelfs dat ze al fooi heeft gekregen. En die schort staat haar heel erg leuk. Nee, dat gaat helemaal goed komen met die jongste van jullie.
    Opa en oma