Start > Kids > Zomerspelen

Zomerspelen

26 augustus 2009

ZomerspelenDeze week worden in Dongen voor de 49e keer de Zomerspelen georganiseerd waar meer dan 1.700 kinderen aan meedoen. Deze kinderen worden verdeeld in groepen met een verschillend thema. Zo zit Daphne deze week met de schatzoekers in de jungle en Danique zit bij buurtvereniging Ons Stoepke en krijgt de koningin op bezoek. Gedurende de week speelt er dus een spannend verhaal, waar de kinderen helemaal in op gaan.

Zo werd Daphne vanavond verwacht op het junglefeest, maar dat liep helemaal verkeerd af. De held van het verhaal werd op het eind van het feest namelijk ontvoerd door een slechterik met een wit masker en een grote zwarte cape, die volgens Daphne verdacht veel leek op het enge mannetje uit het Franse spookhuis. Ze was dus helemaal in tranen toen ik haar op ging halen. Nooit eerder had ik zo’n verdrietige tijger gezien.

Het is dus de bedoeling dat ze morgen met z’n allen de ontvoerder op gaan sporen en hem daarna ‘afvoeren, afvoeren, afvoeren’!! De vraag is alleen of Daphne daarbij zal zijn, want toen ik haar naar bed bracht zei ze heel overtuigend: ‘Ik ga morgen echt niet naar de Zomerspelen!’

Kids

  1. Opa & Oma
    | #1

    Ze ziet er wel ongelooflijk mooi uit, die Daphne. Ze is alleen niet zo blij, zo te zien. Ik heb gehoord dat ze toch maar weer gegaan is de volgende dag. Het was natuurlijk ook wel reuze gezellig, toch?

  2. Wendy
    | #2

    Het is maar goed dat Kim ziek was dan!
    Ik denk echt dat hij jullie gevolgd is vanuit Frankrijk …