Start > Gewoon wij > Het weerbericht

Het weerbericht

4 september 2009

Morgen neemt de wind af. Wolkenvelden hebben de overhand en er valt af en toe regen, maar de zon laat zich vooral in het zuiden ook zien. Het wordt 17 graden.

Maar wij laten ons geplande tuinfeestje niet verpesten door het ietwat herfstachtige weer. We zetten gewoon de barbecue (van mijn vader en moeder) buiten, maken een grote partytent (van onze buren) met stevige haken aan de schutting vast, steken wat terrasverwarmers (van Piet en Inge) in het stopcontact, sturen iedereen voor de zekerheid nog een sms’je dat ze hun winterjas niet moeten vergeten en met de gezellige feestverlichting (van onze buren en Piet en Inge) erbij kan het dan eigenlijk helemaal niet meer misgaan. We hebben er zin in!! Jammer alleen dat we een beetje laat waren met onze uitnodigingen waardoor sommige mensen al andere afspraken hadden gemaakt.

Gewoon wij

  1. Nog geen reacties.