Start > Gewoon wij > Feestje!!

Feestje!!

6 september 2009

partyHet was heel de week nog spannend of het een tuinfeest of een kamerfeest zou worden, maar het weer werkte mee en onze feesttent is gelukkig niet weggewaaid. Verder hadden we lekker eten, genoeg te drinken en gezellige muziek. Maar de grote verrassing van deze leuke avond was toch wel mijn vriendje, die zich volledig liet gaan op de zomerhit van Los del Rio en de Macarena stond te dansen. In zijn enthousiasme ging hij zelfs voor me op zijn knie, maar waar sommige mensen nog wel door hadden wat hij van plan was, dacht ik dat hij weer eens een grapje met me uit wilde halen.

En hoewel wij het dus een hele gezellige avond vonden, blijf ik nu zitten met de vraag: heb ik nu mijn kans gemist of was het toch gewoon een grapje …..

Gewoon wij

 1. Opa & Oma
  | #1

  WAT EEN GEWELDIG GEZELLIG FEEST. DAT IS ECHT WEL VOOR HERHALING VATBAAR.
  OVERIGENS WEL EEN KANS GEMIST!!

 2. Opa & Oma
  | #2

  WAT EEN GEWELDIG GEZELLIG FEEST. DAT IS ECHT WEL VOOR HERHALING VATBAAR.