Start > Kids > Mexicaanse griep??

Mexicaanse griep??

7 september 2009

Vandaag was het dan eindelijk de dag dat Danny naar de middelbare school zou gaan. De meeste boeken had ik gisteravond nog gekaft, zijn tas stond al klaar. Maar toen ik vanmorgen op zijn kamer kwam voelde hij zich niet helemaal lekker. Hij lag wat te kuchen en vroeg zelfs om een paracetamol omdat hij vreselijke hoofdpijn had. En aangezien hij eigenlijk nooit hoofdpijn heeft en niet zo’n klager is, vond ik dat op zijn minst opmerkelijk. Ik dacht eerst nog even dat het vast van de zenuwen zou komen, het is natuurlijk best spannend zo’n eerste schooldag. Een uurtje later bleek hij er ook nog koorts bij te hebben en leek het ons beter om hem dan maar ziek te melden op zijn nieuwe school. Wat een timing zeg, ben je jaren niet ziek geweest en dan weet je het zo te plannen dat je juist vandaag met griep in bed ligt. In de middag werd hij er ook nog behoorlijk misselijk bij, allemaal symptonen van de Mexicaanse griep, volgens de griep check die ik net gedaan heb op internet. Morgen misschien toch beter even de huisarts bellen.

Update: Danny heeft geen koorts meer, zit weer rechtop met zijn laptop en eet alweer. Volgens de huisarts geen Mexicaanse griep, gewoon even rustig aan doen dus. Gelukkig maar, het valt allemaal wel mee.

Update II: De volgende zieke ligt alweer op de bank. Danique heeft het nu te pakken.

Update III: Dat griepvirus gaat het nog ver schoppen. Hij heeft inmiddels mama Patriesja ook te pakken. Ook zij heeft keelpijn en voelt nogal warm aan!

Kids

  1. Opa & Oma
    | #1

    GELUKKIG!!!!!!!!!!!!