Start > Auto / Motor > We hebben een m, we hebben een o, we hebben een t …….

We hebben een m, we hebben een o, we hebben een t …….

27 september 2009

Onze nieuwe motorAfgelopen woensdag zijn we dus in Vlissingen naar een motor gaan kijken en we waren allebei gelijk verkocht. Dus donderdagavond zijn we meteen weer terug naar de Zeeuwse kust gereden om onze nieuwe aanwinst op te gaan halen. Zaterdagochtend hebben we eerst nog twee helmpies met ingebouwde zonnebril (wow!!) gekocht en een paar handschoenen erbij en toen was het tijd om onze motor eens in te gaan rijden. Vrijdagavond hadden we alvast een route uitgezocht en we besloten dat het de Lek en Linge route zou worden.

Een mooie route langs prachtige huisjes aan het water. Onderweg kregen we nog een sms’je van Inge. Bregje zat al de hele middag te stuiteren met haar helmpje op schoot om een keertje bij ome Toon achterop de motor te zitten. Later bleek dat het eigenlijk Inge zelf was die zat te stuiteren.

Maar we hebben helemaal genoten van ons heerlijk motorweekendje en we hopen dat we er dit jaar nog een paar tegoed hebben. En volgend jaar gaan jullie een keertje met ons mee, toch Inge??

Auto / Motor

 1. Ingetje
  | #1

  Ja, volgend jaar gaan we zeker mee !!! Was een heerlijk ritje zo achterop de motor. Zag me alweer helemaal langs de Bodensee rijden, heerlijk…..ahum beetje jeugdsentiment maar ok

 2. Opa & Oma
  | #2

  Hij is wel heel erg mooi. Zo

 3. Opa & Oma
  | #3

  Wij hebben de OR, of is dat wat anders??

 4. Tony
  | #4

  Helaas, was enkel nog met Blu-Ray speler leverbaar.

 5. John
  | #5

  Wat een helm ook, zit er ook een ingebouwde dvd speler in ?