Start > Auto / Motor > Bijzondere zondag

Bijzondere zondag

18 oktober 2009

RenaultHondaHet was best een bijzondere dag vandaag. Het gebeurt zo af en toe wel eens dat onze auto’s in geen maanden gewassen worden, maar op deze bijzondere zondag werden ze zowaar allebei op een schuimbadje getrakteerd. Eerst was ons zwarte schommelschip aan de beurt, daar zaten namelijk nog steeds vele Franse lijkjes op en daarna was het de beurt aan onze witte elektromobiel, die nu eenmaal geboren is om eigenlijk iedere week eens gewassen te worden. We hadden veel hulp dit weekend en daar mogen we af en toe best een keertje gebruik van maken. Dus Tony gaf Nick, Danny en Rowie een spons in hun handen, zette een emmer water buiten en zette ze aan het werk.

Hij bleef wel in de buurt om toezicht te houden, want kinderen vinden altijd net iets te snel dat ze al klaar zijn, terwijl er best nog ongewassen plekjes te vinden zijn. Maar ze hebben goed meegeholpen en de auto’s blinken weer als nooit tevoren.

Auto / Motor

  1. Piet
    | #1

    Ach je moet er gewoon een hobby van maken ,dan blinkt hij iedere week en kan je trots wezen op je eigen auto,in plaats van een vieze smerige auto ja toch.

  2. Wendy
    | #2

    Tja, mijn kaatje is ook al zo vies, dus als ze nog zin hebben …

  3. desiree
    | #3

    IK OOK !!!!!!!

  4. Opa & Oma
    | #4

    Hallo daar, ik heb er ook nog