Start > Gewoon wij > Toeval bestaat toch niet …..

Toeval bestaat toch niet …..

5 november 2009

SchilderijtjesMijn ‘schoonzus’ is afgelopen maandag begonnen bij haar nieuwe baas. Na een paar maanden zomervakantie is ze gelukkig weer aan het werk. We waren ontzettend blij voor haar, alleen hadden we er maandagavond allebei even niet aan gedacht om haar te bellen om te vragen hoe de eerste werkdag was verlopen (jaja, we moeten er echt eens aan werken, we zijn helaas een beetje te vergeetachtig). Toen ik dus dinsdagochtend beneden kwam heb ik gelijk mijn mobieltje gepakt om haar een sms’je te sturen. Gisteravond, tijdens een kopje koffie, vroeg Tony me of ik Inge al gebeld had en ik antwoordde dus dat ik dinsdagochtend een sms’je had gestuurd omdat ik maandagavond vergeten was haar te bellen. Wat blijkt nu, hij heeft op exact hetzelfde moment vanuit Amsterdam zijn zus een sms’je gestuurd. En wat nog toevalliger is, toen we onze verstuurde berichtjes eens met elkaar vergeleken bleken ze exact dezelfde tekst te bevatten. Dat kan toch bijna geen toeval zijn …

Afgelopen zomer had ik trouwens bij Hornbach drie schilderijtjes gekocht. Gewoon een paar kleine vierkante dierenvelletjes. Het leek me leuk om ze precies onder elkaar te hangen, maar dat bleek toch ingewikkelder dan ik gedacht had. Uiteindelijk hebben ze dus een paar maanden op de kast gelegen omdat mijn klusjesman er eerst goed over na moest denken hoe hij dit het beste aan kon pakken. Maar vandaag was het dan zover, de boormachine werd tevoorschijn gehaald. Heel vakkundig werden ze eerst aan elkaar gemaakt met een kabeltje en een nippeltje. Een beetje geduld heeft dus zeker ook voordelen. De schilderijtjes hangen nu inderdaad mooi in een rijtje en ik ben extra blij dat ze eindelijk aan de muur hangen. Anders was ik ze misschien al een beetje beu geweest!

Gewoon wij

 1. Ingetje
  | #1

  H

 2. Opa & Oma
  | #2

  mooie schilderijtjes toch?

 3. Tony
  | #3

  En hoeveel pijn het haar ook doet, die laatste reactie gaat ze nu niet zetten volgens mij :-)

 4. John
  | #4

  Whaha okay dat laatste woord wilde ik vroeger ook altijd maar die ‘eigenwijsheid’ heb ik maar afgeleerd. Ik verwacht nu nog wel minimaal 1 reactie van je.

  Dag Bella

 5. Patriesja
  | #5

  Meisjes met een ‘eigen mening’ zijn niet per definitie ‘eigenwijs’. Ik wil soms wel graag het laatste woord hebben :-)

 6. John
  | #6

  Tegen eigenwijze meisjes wel, tegenwoordig tenminste.

 7. Patriesja
  | #7

  Ik ben verbaasd, geef jij jezelf altijd zo snel gewonnen?

 8. John
  | #8

  Natuurlijk is het veel leuker, geloof vooral in jezelf.

 9. Patriesja
  | #9

  Maar het is nu eenmaal zo dat het veel leuker is om te geloven dat iets onverklaarbaars heeft bepaald dat je op exact hetzelfde moment, hetzelfde sms’je naar dezelfde persoon hebt verstuurd.

  Dus Johnnie A., ik geloof dat toeval wel degelijk bestaat!

 10. John
  | #10

  Ohhhwwwwww dus dat is ‘toeval’? Ik krijg wel vaker een sms van verschillende personen met exact dezelfde tekst, op je verjaardag bijvoorbeeld, ‘Proficiat’. Of als je ergens voor de eerste keer gaat werken, ‘succes’. Is dat toeval?

  Nee Bella, toeval bestaat niet !