Start > Gewoon wij > Kleine meisjes worden ook groot

Kleine meisjes worden ook groot

12 november 2009

roy-orbisonIk zat vandaag koffie (en thee) te drinken met mijn moeder en mijn zusje, toen mijn zusje op het woord gooide dat ze eigenlijk op zoek was naar een oppasmeisje. Ze heeft namelijk nogal een druk sociaal leven en heeft ieder weekend wel een afspraakje. Ze vroeg dus of Danique het al zou kunnen en durven om eens een avondje op Kim en Britt te passen. En aangezien Danique graag geld uitgeeft en dus altijd een lege spaarpot heeft, zou ze een extra zakcentje wel heel goed kunnen gebruiken. Ze begon dus te huppelen door de kamer toen ik haar vroeg of ze een keertje op wilde passen. Ze heeft gelijk Wendy gebeld en de eerste oppasafspraak is al gemaakt.

Kent iemand trouwens die man op de foto? Dat is Roy Orbison, een blinde zanger uit de jaren 60 die vooral bekend stond om zijn grote donkere bril. Nou is Tony inmiddels een vette veertiger en heeft dus bij (bijna) alles wat hij doet een leesbrilletje nodig. Nou heb ik hem laatst een trendy lichtgewicht hulpmiddel gegeven, maar zijn favoriete brilletje blijft toch die ouderwetse met het dikke bruine montuur. En toen ik zojuist eens naar hem zat te kijken moest ik dus ineens aan Roy Orbison denken. Ik had niet het idee dat hij het zelf heel erg grappig vond, maar ik heb toch in ieder geval weer mijn lolmomentje van vandaag gehad.

Gewoon wij

  1. Patriesja
    | #1

    Oeps, dan had mijn informatiebron het mooi mis! Maar de gelijkenis is treffend, toch ….

    Danique en Rowie waren ook erg enthousiast hoor, ze komen graag nog een keertje terug.

  2. Wendy
    | #2

    Het oppassen is hartstikke goed gegaan hoor!! Voor herhaling vatbaar.
    Ik dacht trouwens dat die man op de foto Tony zelf was met bril …

  3. Tony
    | #3

    Whaahaha, Roy Orbison blind? Hoe kom je er bij?
    Nu heb ik mijn lolmomentje van vandaag ook al te pakken :-)

  4. Opa & Oma
    | #4

    Roy Orbison was dus echt niet blind. Zelfs niet slecht ziend. En hij kon ook nog eens fantastisch zingen. Als je bewijs wilt, wij hebben er een stuk of tien cd’s van en een heel mooi Black & White concert op DVD, met in de band enkele beroemde begeleiders, zoals bv Elvis Costello en Bruce Springsteen