Start > Gewoon wij > 5 miljoen

5 miljoen

15 november 2009

Ik kreeg afgelopen week een briefje van de Postcode Loterij. ‘U bent geselecteerd door de centrale computer van de Nationale Postcode Loterij om kans te maken op 1 van de 500 studioplaatsen voor de opnames van de TV show Postcode Loterij Miljoenenjacht in de Endemol studio’s te Aalsmeer.’ Ik maak daarmee kans om met maar liefst 5 miljoen euro naar huis te gaan!

Maar dan staan we wel gelijk voor een dilemma. Ik doe dus mee met de Postcode Loterij, Tony doet mee met de Staatsloterij. Wat gaan we nu doen als een van ons een grote prijs zou winnen. Gaan we dat eerlijk samen delen of houden we dat belachelijk grote bedrag lekker voor onszelf en geven we de ander een paar leuke zoethoudertjes. De beste oplossing lijkt mij altijd dat Tony zijn bedrag eerlijk deelt en dat ik het gewoon zelf uit mag geven …

Voordat ik mijn unieke code ga activeren op de Miljoenenjacht website is het dus misschien een goed idee dat we hier eerst maar eens duidelijke afspraken over gaan maken.

Gewoon wij

  1. Patriesja
    | #1

    Daar hebben we het natuurlijk al over gehad. Eigenlijk wilde ik zelf heel graag, maar Tony was bereid zijn helft op te geven voor een plaats naast Linda.

  2. John
    | #2

    Ik vraag me dan weer af wie er naast Linda gaat staan? Als je die 5 miljoen wil winnen zal je wat meer lef moeten hebben dan die meneer van afgelopen zondag, die won ‘maar’

  3. Piet
    | #3

    Daar heb ik met Toos een afspraak over gemaakt zij krijgt een nieuwe fiets,en ik geef de rest uit,wat vindt je daarvan.