Start > Kids > Lange spannende dag

Lange spannende dag

19 november 2009

DannyDanny heeft er een paar maanden langer op moeten wachten, maar morgen gaat het dan echt gebeuren. Hij moet om kwart over zeven in het ziekenhuis zijn voor zijn operatie. Afgelopen week werd ik al een paar keer gebeld door de secretaresse van Dr. Damen en iedere keer was ik bang dat er een spoedgeval tussen was gekomen en dat de operatie weer niet door kon gaan. Maar gelukkig was dat niet het geval. Vanochtend belde ze nog om te vragen of Danny vanmiddag al kon komen om alvast alles af te tekenen. We dachten eigenlijk dat hij gelijk zou moeten blijven, dus het leek me een goed om naar school te bellen en te vragen of ze hem tussen de middag naar huis wilden sturen. Dan kon hij op zijn gemak nog wat spulletjes inpakken en lekker even douchen. Ook moest hij vanmiddag nog samen met mij de krantjes rondbrengen. De komende weken zal ik het samen met Danique en Daphne gaan doen, dus ik moest wel even een keertje met hem de route meelopen.

In het ziekenhuis kwamen Dr. Damen en Dr. Hartman even samen naar Danny kijken en we mochten nog vragen stellen. Ik vroeg dus of hij volgende week misschien al wat spieroefeningen mocht gaan doen. Nou blijkt dat die ‘nieuwe’ spier die ze uit zijn bovenbeen halen en in zijn gezicht gaan zetten ook nog 4 tot 6 maanden nodig heeft om aan te groeien. Ik had altijd gedacht dat dat gelijk allemaal zou werken, maar dat is dus jammer genoeg niet zo. We zullen ook na deze operatie nog even geduld moeten hebben om het echte resultaat te kunnen zien.

Maar goed, hij mocht dus na afloop gewoon weer mee naar huis om nog lekker een nachtje thuis in zijn eigen bedje te slapen en voor morgen een lange spannende dag dus!!

Kids

  1. Nog geen reacties.