Start > Algemeen > Komt een vrouw bij de dokter

Komt een vrouw bij de dokter

4 december 2009

kluunVorige week was mijn ‘schoonmoeder’ op de koffie en die vroeg of ik misschien zin had om mee te gaan naar de bioscoop. Ze hadden kaartjes gereserveerd voor de film ‘Komt een vrouw bij de dokter’. In eerste instantie wilde ik eigenlijk niet meegaan. Een paar jaar geleden heb ik namelijk het boek al snikkend uitgelezen en ik wilde me liever niet laten gaan in de bioscoop. Deze film wilde ik liever in mijn eentje thuis op de bank kijken.

Maar voordat Joke de koffie op had, had ik me toch bedacht. Dus gisteren vertrokken we, met voldoende zakdoekjes in de tas, richting Tilburg. En ik heb er geen spijt van, wat een verrukkelijke billen heeft die Barry. Aan het eind van de film heb ik wel de binnenkant van mijn wang kapotgebeten om de tranenvloed een klein beetje te beperken, maar ik had het echt niet willen missen.

Algemeen

 1. Wendy
  | #1

  Ik vond hem toch echt wel mooi hoor!

 2. Tony
  | #2

  Ik ga ook niet naar deze film. Of krijg ik dan de blote billen van Carice te zien?

 3. desiree
  | #3

  Ook ik vind het boek mooier dan de film.

 4. John
  | #4

  Ik ga niet naar deze film, heb het boek ook niet gelezen. Draait Michael Jackson eigenlijk nog?

 5. desiree
  | #5

  Ik ga woensdagavond naar deze film.Kim is gisteren geweest en vond het boek mooier dan de film(haar vriendinnen ook).Dus ben benieuwd.

 6. Wendy
  | #6

  Ik ga zondag! Ik zal zakdoekjes meenemen…

 7. Wendy
  | #7

  Ik wil ook nog!!