Start > Kids > De kleinste wordt bijna 9 jaar

De kleinste wordt bijna 9 jaar

25 januari 2010

VerjaardagsprinsesjeToen Daphne in december een verlanglijstje moest maken schreef ze slingers bovenaan. We waren een beetje verbaasd en vroegen nog aan haar wat ze daar precies mee bedoelde. Ze wilde heel graag slingers aan het plafond op haar verjaardag, dus vandaar dat ze die het liefst van alles wilde hebben. Rowie ging dus voor haar naar de winkel en kocht een mooie kleurige verjaardagsslinger. Gisteren vierden we alvast haar verjaardag, dus ze moesten natuurlijk wel opgehangen worden deze keer. En omdat ze er zo gelukkig van wordt mogen ze blijven hangen tot ze donderdag ‘echt’ jarig is.

Om deze feestelijke dag compleet te maken, maakte Daphne een mooie roze prinsessentaart en zette er negen kaarsjes bovenop die ze twee keer uit mocht blazen. De traktatie voor donderdag staat trouwens ook al klaar, wat een spannende tijd voor ons ‘smurfke’.

Kids

  1. Nog geen reacties.