Start > Gewoon wij > Cradle of Rome

Cradle of Rome

30 januari 2010

Cradle of RomeFjuw, ik heb het gehaald!!! Het heeft me vele uren gekost. Hield me wakker tot in de nacht, nog even een level halen en dan nog een en nog een. Ik wilde ook niet gestoord worden ‘s avonds, had geen tijd om de telefoon op te nemen. Wilde eigenlijk geen koffie drinken, brood smeren of honden uitlaten. Ik liet me zelfs een paar keer overdag verleiden om even een level te halen. Het werd tegen het einde zelfs zo erg dat Tony geen contact meer met me kreeg. Maar hij mag trots op me zijn, want vanaf nu ben ik wel keizer van Rome. Nu maar eens gaan proberen of ik ook Perzie kan veroveren.

Gewoon wij

  1. Patriesja
    | #1

    Tony speelt zo’n spelletje wel op zijn iPhone, maar dan heet het Jewel Quest (of zoiets). Ik weet niet of je dat bedoelt …. Ennuh, als je het over modern hebt, bedoel je zeker eigenlijk de Samsung Diva :-)

  2. John
    | #2

    Ik hoor nu dat dit spelletje hier ook bekend is. Id het er ook voor de moderne iPhone?

  3. John
    | #3

    Ik geloof je! Nog even en je bent Admiraal…..

  4. Patriesja
    | #4

    Nou, het is gewoon een zeer verslavend spelletje en dat heet dus Cradle of Rome (zoals je in de titel al kunt lezen). En aangezien ik het spel nu dus voltooid heb, ben ik keizer van Rome, gunsteling van de goden. En geloof me, dat word je niet zomaar!!! :-)

  5. John
    | #5

    Euh….ja en wat is het nu precies?