Start > Gewoon wij > Beugelen!!

Beugelen!!

10 februari 2010

Vanmiddag gingen we met z’n viertjes naar de tandarts voor de jaarlijkse controle. Danique vindt het normaal gesproken niet zo leuk om naar de tandarts te gaan, maar deze keer was ze wel benieuwd of ze nou eindelijk ook eens een beugel zou krijgen. En jawel hoor, it was her lucky day. Ze kreeg een verwijsbrief mee voor de orthodontist.

Toen was ik aan de beurt om op de stoel te gaan liggen. Ik loop er al jaren aan te denken om eens iets aan mijn tanden te laten doen. Ik heb namelijk nog steeds twee melktandjes, die er maar niet uit willen vallen. Soms zitten ze een beetje los, maar daar blijft het dan bij. Al een paar jaar vraag ik mijn tandarts wat ik daar nou mee aan moet. Hij had me al eens eerder aangeraden om nog een beugel te nemen en daarna de melktanden eruit te halen en twee implantaten te plaatsen. Vandaag vroeg ik het hem opnieuw en hij kwam weer met dezelfde oplossing. De rest van mijn gebit is nog in goede staat en volgens de tandarts is het nog zeker de moeite waard om alles op te knappen. En aangezien ik nu toch voor Danique een afspraak moest gaan maken, heb ik voor mezelf de knoop ook maar eens doorgehakt. We hebben nu dus samen een afspraak bij de orthodontist. Ik ga gewoon eens kijken wat er mogelijk is en kan dan alsnog beslissen of ik het wel of niet ga doen.

Danique en ik gaan dus waarschijnlijk samen beugelen!!

Gewoon wij

  1. Nog geen reacties.