Start > Kids > Alaaf

Alaaf

13 februari 2010

CarnavalDanique en Daphne waren gisterochtend al helemaal in de stemming om carnaval te gaan vieren. Helemaal verkleed en vol in de make-up gingen ze naar school.

Volgens de laatste berichten is door het wilde gehos en gefeest de jurk van Daphne licht beschadigd, de pruik van Danique helemaal in de klit, de jas van Daphne total loss en er schijnt ook iets met hun armen gebeurd te zijn. Nou heb ik die schade nog niet persoonlijk kunnen vaststellen, maar als je het mij vraagt zal dat voorlopig nog niet hersteld zijn.

Mijn man en ik laten het feestgedruis dit jaar aan ons voorbij gaan. Wij gaan lekker warm binnen blijven en wat klussen en schilderen.

Kids

  1. | #1

    carnaval was leuk maar mijn jurk is jammer genoeg kappot

  2. | #2

    watzijn we och mooi