Start > Kids > Wat gaat het worden?

Wat gaat het worden?

5 maart 2010

Danique heeft deze week de uitslag gekregen van de CITO toets. Uit haar gehele loopbaan bij de Sint Jan school was al gebleken dat ze een echte HAVO leerling zou gaan worden en haar score van 540 bevestigde dat alleen nog maar. Ze heeft al besloten dat ze naar het Cambreurcollege wil gaan, maar nu moet ze dus gaan kiezen voor een brugklas MAVO/HAVO (waar ze behoorlijk gemakkelijk hoge punten zou kunnen halen) of voor HAVO/VWO (waar ze echt haar best zal moeten doen en waarschijnlijk genoegen moet nemen met iets minder hoge punten). Aangezien ze haar huiswerk altijd tot het allerlaatste moment laat liggen, lijkt mij de MAVO/HAVO brugklas een goed idee, maar haar eigen voorkeur gaat uit naar de HAVO/VWO brugklas.

Op 18 maart moeten we haar officieel in gaan schrijven, dus dan moet ze haar keuze gemaakt hebben. Ik ben heel benieuwd wat het gaat worden!!

Kids

  1. Jedochter
    | #1

    had 540

  2. danique
    | #2

    Hallo iedereen!!

    Iedereen uit mijn klas zegt dat ik havo-vwo moet doen.
    Ik zelf twijfel nog een beetje.
    Groetjes van mij.

  3. | #3

    ja heeft het super goed gedaan jajaja ik haal haar niet in

  4. Patriesja
    | #4

    Dan kan ze inderdaad het beste HAVO/VWO kiezen. Dat wil ze zelf ook het liefst gaan doen. Alleen ben ik bang dat ik haar heel de tijd achter haar vodden moet zitten omdat ze veel liever een beetje frutselt en helemaal nog niet wil studeren. Maar ja, als ze er zelf achter staat, dan moet het haar wel gaan lukken. In ieder geval bedankt voor het goede advies!!

  5. desiree
    | #5

    Ons Kim had een score van 542 en heeft nu haar VWO Diploma en ons Danny had een score van 540 en is toen naar de brugklas MAVO/HAVO gegaan en heeft toen zijn Mavo diploma gehaald.Ik weet wel dat vroeger de overgang van MAVO/HAVO naar HAVO moeilijker was dan van HAVO/VWO naar HAVO.
    Succes ermee.