Start > Gewoon wij > Paasontbijt

Paasontbijt

4 april 2010

Tony is weer bijna jarig en om dat te vieren hebben we vandaag met z’n allen aan het paasontbijt gezeten. Is altijd weer gezellig, met zo veel mensen, eieren en broodjes aan tafel. Tussen de buien door hebben we zelfs nog even buiten eieren kunnen zoeken.

Vorig jaar had ik Tony voor zijn verjaardag een bezoekje aan de sauna cadeau gedaan, maar dat is er nooit meer van gekomen. Dus voor dit jaar wilde ik hem eens extra verrassen. Toen ik eindelijk iets origineels had bedacht, ben ik gelijk op internet gaan zoeken naar de mogelijkheden.

Toen bleek al snel dat mijn idee toch niet zo goed was als ik had gedacht. Dus ik moet hem dit jaar waarschijnlijk weer teleurstellen. Of zou ik hem ook blij kunnen maken met een doosje bonbons en een zwarte dameshorloge?

Gewoon wij

 1. Patriesja
  | #1

  Hihi, we snappen hem nu pas!!

 2. Opa & Oma
  | #2

  Dan is er in ieder geval geen gevaar voor aanbakken!!!!

 3. Tony
  | #3

  Omdat Nick sinds kort wereldreiziger is geworden. Donderdag heel de dag naar Parijs. Ik heb hem midden in de nacht (lees 03:00) vrijdagmorgen gehaald en thuis afgezet.

  Vrijdagmiddag werd hij weer opgehaald door de ouders van zijn vriendje om het paasweekend op vakantie te gaan naar Luxemburg. Vandaag vroeg in de avond komt hij weer thuis, vanavond komt hij dus even aan tefal zitten bij ons :-)

 4. John
  | #4

  Wat ik me dan weer afvraag, waarom zie ik Nick niet aan de ontbijttafel ?

 5. Wendy
  | #5

  Het was heerlijk en gezellig!!
  Paasgroeten van de Wanrooijtjes