Start > Huis enzo > De tuin

De tuin

7 maart 2009

De tuin zoals hij was

We hadden deze week wat balken gehaald voor het fietsenhok maar toen het oude hok eenmaal was afgebroken vonden we de extra ruimte daar toch wel erg mooi. Wat nu? We moeten wel iets hebben om de fietsen binnen te zetten. Patriesja kwam met het idee om het afdak/zitje wat we gaan maken aan een kant wat te verlengen. Hier kunnen dan mooi de fietsen staan. Goed idee. We hadden al wel balken etc. gehaald voor het nieuwe fietsenhok. Dan maar kijken of we die een beetje kunnen gebruiken bij het afdak dan.

We hebben vandaag alvast de palen in de grond gezet. Ik moet dan nog wel de balken hebben van de schuur naar de voorkant om de dakplaten op te leggen. Gelukkig wist Patriesja dat Hornbach tot 20:00 uur open is op zaterdag. Ik hoefde dus niet te haasten. Nadat we een en ander hadden uitgemeten, de stoep een stuk opengebroken en de palen hadden geplaatst begon het een beetje te regenen. We hebben toen snel het gereedschap opgeruimd en zijn naar binnen gegaan. Patriesja vroeg me of ik nu of na het eten naar Hornbach wilde rijden. Dan kon ze aan het eten gaan beginnen. Nou vooruit, dan eten we eerst en dan rijd ik wel zei ik haar.

Na het eten de jongens opgetrommeld om inkopen te gaan doen. We waren precies om 18:01 uur bij Hornbach. Waarom ik dat zo precies weet? Omdat de deur niet voor ons open wilde gaan…… Een man wist ons te vertellen dat Hornbach ‘s zaterdags om 18:00 uur sluit. Dank je Patriesja, morgen niet in de tuin werken dus!

Huis enzo

  1. Ingetje
    | #1

    Hihi, hebben wij ook een keer gehad, om 18.05 uur je auto op de parkeerplaats rijden en het dan al vreemd vinden als tegemoetkomend verkeer loopt te grinneken.
    Voor de (dichtblijvende) deur weet je dus waarom!!!
    Runs in the family!!!!