Start > Algemeen > Bella?!

Bella?!

13 april 2010

Toen ik gisterochtend bij de Zonnebloem aankwam, merkte ik gelijk op dat Liane er niet was. Ze begint haar werkdag normaal gesproken om 8.00 uur en zit dus altijd al klaar om ons hartelijk te verwelkomen. We waren hierdoor allemaal een beetje van slag en de rest van de dag verliep een beetje chaotisch. Maar vandaag was ze gelukkig weer terug en ze had goed nieuws. Ze had een nieuwe poes gekocht!!

Een paar weken geleden was haar huisdiertje voor de deur aangereden en daar was ze behoorlijk van onder de indruk. Maar vandaag was ze weer helemaal blij en gelukkig. Nou denken jullie misschien, wat gaat ons dat aan dat je collega een nieuwe poes heeft. Dat zal ik dus even uitleggen. Zo’n prachtig beestje verdient natuurlijk een net zo prachtige naam en vandaar dat ze haar ‘Bella’ genoemd hebben. Ik moet er wel een beetje aan wennen dat er nu een huisdier naar me vernoemd is, maar ik vind het tegelijk ook wel een grote eer.

Dus Liane, als ik jou was zou ik alle deuren en ramen gesloten houden, want een poesje dat Bella heet moet wel een heel bijzonder poesje zijn!!

Algemeen

  1. Patriesja
    | #1

    Thanks Li, ik vond het wel moeilijk om de schattigste foto uit te zoeken. Wat een lekker zacht, wollig Bella’tje!!

  2. Lianus
    | #2

    Ach, wat een lief stukje. Ik weet niet of je de foto’s al hebt gezien, maar dan kun je zien dat Bella en Bella allebei dotjes zijn.