Start > Algemeen > Een klein bedgeheimpje

Een klein bedgeheimpje

16 april 2010

Haar visie

Voordat ik ‘s avonds in bed stap, leg ik eerst onze kussens goed. Zijn kussen zo ver mogelijk naar de kant en het mijne daar tegenaan. Die ruimte heb ik dan alvast gewonnen in onze nachtelijke strijd om de linkerkant van het bed. Het gebeurt namelijk regelmatig dat ik, badend in het zweet, midden in de nacht wakker word. Ik kan me dan absoluut niet meer bewegen omdat mijn lieve echtgenoot en ik samen op mijn helft van het bed liggen.

Deze week was dat dus weer het geval. De volgende dag vroeg ik me wel af wat er zou gebeuren als ik met mijn kussen naar zijn kant van het bed zou verhuizen,  waar ik me in ieder geval heerlijk vrijuit kan bewegen. Draait hij zich om en achtervolgt hij me naar de andere kant of word ik een uurtje later wakker van een enorme smak op de grond. Ik heb al zoveel lol bij de gedachte dat hij inderdaad uit bed gaat vallen in zijn zoektocht naar mij, dat ik het gewoon een keertje ga uitproberen. Bovendien ben ik ook benieuwd of het onbewust zijn mannelijk instinct is om het hele bed te veroveren of dat hij gewoon heel erg graag tegen me aan ligt.

Zijn visie

Als ik ‘s avonds in bed stap ga ik lekker dicht tegen haar aan liggen. En buiten liefde heeft dat ook een heel klein beetje met warmte te maken, maar dat is maar bijzaak natuurlijk. Ik lig gewoon graag tegen haar aan en als ze weer een stukje opschuift, schuif ik er gewoon achter aan. Of ik nu slaap of niet, dat proces gaat gewoon door. En daarom zal ik ook niet uit bed vallen, hoe graag ze dat ook eens zou willen zien. Als ze aan de andere kant gaat liggen rol ik vanaf dat moment gewoon lekker de andere kant op. Die liefde voor lepeltje-lepeltje gaat overigens niet altijd twee kanten op, ik meen me te herinneren dat ik in mijn slaap eens hoorde: Space, space…. geef me een beetje space! Zoooo teleurstellend.

Algemeen

 1. Patriesja
  | #1

  We hadden al wel een vermoeden wat er aan de hand was!!

 2. | #2

  Ik denk dat nu wel en ander duidelijk wordt.

 3. | #3

  Jaja, Daphne dat geloof je toch zelf niet.

 4. | #4

  Patriesja :Maar Daphne, wat een moeilijk woord. Je bent echt een slimme dochter! Of is het misschien iemand anders die zich als Daphne vermomd heeft

  @Daphne

  Daphne :Lits-jumeaux misschien???

  @Daphne

  @Patriesja

  @Daphne

 5. Patriesja
  | #5

  Maar Daphne, wat een moeilijk woord. Je bent echt een slimme dochter! Of is het misschien iemand anders die zich als Daphne vermomd heeft :-)

 6. | #6

  Lits-jumeaux misschien???