Start > Auto / Motor, Gewoon wij > Wat is het leven fijn als de zon schijnt

Wat is het leven fijn als de zon schijnt

25 april 2010

Omdat het weekend gisteren zo mooi begon, begon het in mijn buik ook weer een beetje te kriebelen. Wat een prachtige dag om zomerbloemetjes te gaan kopen. Al in de ochtend zijn we naar kwekerij Van Dongen gereden en we vertrokken een uurtje later met een auto vol welriekende bloemekes. Tony ging ‘s middags met zijn motornavigatie aan de gang, dus ik kon ongestoord al mijn nieuwe aanwinsten in het zwarte zand gaan zetten. We hebben zelfs een bloembakje met geraniums voor het zolderraam staan. Als we nu wakker worden en we doen het rolgordijntje open, denken we heel even dat we in Oostenrijk zijn. ¬†En met al die mooie bloemetjes weer in de tuin, hebben we gelijk onze naaktslakken terug. We hebben er gisteravond weer een stuk of VIJFTIEN gevangen. Wij maar denken dat we ze vorig jaar allemaal uitgeroeid hadden, maar de overgebleven kinderslakjes hebben zich gewoon verdekt opgesteld om dit jaar direct toe te kunnen slaan zodra de nieuwe plantjes er zouden zijn.

Danique en Daphne mochten een nachtje gaan logeren bij ‘oma Joke’, dus nadat ik Daphne van een kinderfeestje opgehaald had, hebben we ze op de fiets naar de Mispelgaarde gebracht. De meiden mochten ook de hele zondag nog blijven, dus wij hebben heerlijk genoten van een dagje op de motor. We zijn even op en neer naar de Ardennen geweest. Lekker door de bergen gereden en natuurlijk een terrasje meegepikt onderweg. We waren een beetje later thuis dan we gedacht hadden (sorry), maar we hebben een super plezante dag gehad.

Auto / Motor, Gewoon wij

  1. Nog geen reacties.