Start > Gewoon wij > Kamperen

Kamperen

Best wel jammer, maar morgen moet ik weer aan het werk. Ik heb niet echt kunnen genieten van een warme zonnige vakantie, maar het is toch altijd lekker om gewoon thuis te zijn. Beetje uitslapen ‘s morgens en geen gehaast om de kinderen op tijd naar school te krijgen en weer op te halen.

Vandaag wilden Danique en Daphne graag gaan kamperen, dus hebben we het tentje van zolder gehaald. Het was gelukkig nogal eenvoudig om het op te zetten, dus binnen een kwartiertje konden ze het tentje betreden.

Ze vertrokken in pyjama (??) om het beddegoed te installeren. De liefste knuffeltjes mochten mee op vakantie en ook de nieuwste roddelblaadjes werden ingepakt. Ik heb ze allebei nog een lunchpakketje meegegeven, want van kamperen word je natuurlijk hartstikke hongerig. Ze hebben heel de middag een reuzelol gehad en wilden supergraag een nachtje in het tentje blijven slapen. Maar later op de avond kwamen ze tot de ontdekking dat het daar waarschijnlijk nog een beetje te koud voor was. Ze hebben dus het tentje weer afgebroken en liggen nu te slapen in een zacht warm bedje.

Gewoon wij

  1. Piet en Toos
    | #1

    Ja Ja jullie denken wel dat jullie alleen regen heb nou jammer dan wij ook hier hoor en het is maar 14 graden,het is nog nooit zo slecht geweest we hebben gasten die voor een week kwamen en die zijn maar tot woensdag gebleven ,ja want die kwamen voor het mooie weer ,jammer dan ,het wordt de 20ste pas echt mooi weer,ik doe dit op tonpad want het duurde lang voor dat ik verbinding had en nu kreeg ik verbinding ,dus gelijk gebruik maken van de verbinding,volgende week zal het beter gaan want dan is het een stuk rustiger,ik had joke ook een e-mail gestuurd maar die ging niet weg,dus doe ze in ieder geval de groeten,en tot schrijfs of mails of op tonpad.groetjes Toos en Piet.Kus ons.