Start > Algemeen > Vakantieperikelen

Vakantieperikelen

Danique en Daphne werden zojuist weer thuisgebracht door mijn vader en moeder. Mijn dochters hadden een nachtje bij opa en oma gelogeerd en mochten vandaag oma een beetje bezighouden omdat ik nog een dagje moest werken. Vanmiddag had mijn moeder een telefoontje gekregen van het reisbureau. Eigenlijk zouden ze vrijdag met het vliegtuig vertrekken naar Tenerife om daar te gaan genieten van een weekje zonneschijn, maar er wordt op dit moment niet gevlogen naar het warme eiland in de Atlantische Oceaan. Ze moeten er dus rekening mee houden dat ze helemaal niet kunnen vertrekken. Ik hoop dat het allemaal wel meevalt en dat ze donderdagavond alsnog de koffer in kunnen pakken. We duimen voor jullie hoor!!

Ook Piet en Toos die al een paar weken in Toscane zitten hebben het zwaar te verduren. Het is daar al een hele tijd veel te koud en regent onophoudelijk. In de meivakantie was de camping volgeboekt, maar veel vakantiegangers vertrokken al weer een paar dagen eerder in verband met het superslechte weer. We leven met jullie mee hoor!!

En zusje, zwager en nichtjes, ik hoop voor jullie dat het vanaf nu in ieder geval een paar dagen droog zal zijn. Vergeet vooral de winterjas en regenlaarzen niet en probeer er toch een beetje van te genieten. We denken aan jullie hoor!!

Algemeen

  1. Nog geen reacties.