Start > Gewoon wij > Danique has left the building

Danique has left the building

Het lijkt wel als de dag van gisteren, maar het is toch alweer een jaar geleden dat Danny op kamp ging. En vanmorgen heb ik dan met pijn in mijn hart afscheid moeten nemen van Danique. Zij is dit jaar aan de beurt om een paar dagen naar Loon op Zand te gaan. Ik heb me vandaag al een paar keer afgevraagd of ze het wel leuk zal vinden en of ze mij misschien ook al een beetje mist. Al weet ik natuurlijk wel beter, ze is allemaal spannende dingen aan het doen en heeft het veel te druk om aan haar moeder te denken. Ook Daphne was deze ochtend een beetje stil omdat haar grote zus het huis ging verlaten. Op de kalender plakte ze een verdrietige smiley op de maandag en een blije smiley op de woensdag. We zullen Danique dus over een paar dagen weer met open armen ontvangen.

Gewoon wij

  1. Patriesja
    | #1

    Het lijkt net of ze al heeeeel lang weg is, dus we zijn superblij als ze morgen weer thuis is. Ik hoop ook echt dat ze het heel erg leuk heeft gehad, maar daar heb ik nog een beetje mijn twijfels over.

    Maar voor jou is het inderdaad nog erger, ik heb altijd nog een paar reservekinderen over :-)

  2. jezus
    | #2

    Oh jee, dat gevoel staat mij over twee weken te wachten, en dan hebben we gewoon 3 dagen géén kindje!!! Zal wel even wennen zijn, maar Bregje heeft er super veel zin in dus die zit daar echt niet mee.

    Ik hoop dat het een beetje droog blijft daar in Loon op Zand en dat Danique veel plezier heeft, maar daar ga ik wel vanuit.

    Hou nog effe vol…morgenavond is ze weer thuis. (afgebroken waarschijnlijk, maar dat hoort erbij)