Start > Gewoon wij > Oranjekoorts??

Oranjekoorts??

12 juni 2010

De avondvierdaagse is weer afgelopen. Danique en Daphne hebben het hartstikke goed gedaan en gisteravond hebben ze voor alle inspanningen weer een medaille gekregen. De intocht hebben ze helaas niet mee kunnen maken, want we moesten met spoed naar Eindhoven. We wilden op tijd zijn voor de finale van het team van Johnnie. Tony zorgde ervoor dat we in recordtijd bij de sporthal aankwamen. En we waren echt wel precies op tijd!! Nou zijn we niet zo van die voetballiefhebbers, maar we vonden het toch allemaal hartstikke leuk om mee te maken hoe ‘ze’ kampioen van Nederland werden. Daphne ging bij ieder doelpunt helemaal uit haar dak.

En omdat we nu toch een beetje in de voetbalstemming zijn, hebben we vandaag onze tuin versierd met oranje vlaggenslingers. Danique viert volgende week haar verjaardag voor de hele klas, dus daar maken we maar een oranjefeestje van. Vanmiddag hebben we in de stad ook nog een oranje pruik, oranje teenslippers en vlaggetjes gekocht. Om te eten namen we nog oranje muffins, rood/wit/blauwe M&M’s en Go-ranjes (zijn eigenlijk gewoon Hamka’s) mee. Danique heeft zelfs haar beugel met rood/wit/blauwe kraaltjes versierd.

Maandag gaan we bovendien de eerste wedstrijd van het Nederlands elftal bekijken. De kinderen samen met hun klasgenootjes en ik gezellig met mijn collega’s op het werk. Het moet niet gekker worden ….

Gewoon wij

  1. Piet en Toos
    | #1

    Natuurlijk in Oranje wij hebben hier ook alles oranje alleen ze moet nog spelen en winnen natuurlijk anders kunnen we alles afbreken ja toch.grote groeten uit italie van toos en piet.kus ons.

  2. Wendy
    | #2

    Ik zeg: Daphne, niks meer aan doen!
    Staat je geweldig hoor.

    Moeten wij volgende week dus ook in het oranje komen??