Start > Gewoon wij > De bruine bank

De bruine bank

22 juni 2010

Toen ik een aantal jaar geleden op mezelf ging wonen in een knus poppenhuisje, ging ik heel enthousiast nieuwe meubels kopen. Helemaal verliefd werd ik op een bruin stoffen bankstel, een grote 3- en een kleine 2-zits bank. Van tevoren had ik op ruitjespapier een tekening op schaal gemaakt van mijn woonkamer en de meubeltjes die ik erin wilde zetten. Volgens mijn tekening zou alles makkelijk in mijn kamer passen, maar in het echt pakte dat toch iets anders uit. Mijn grote en kleine bank waren dominant aanwezig en ruimte voor de televisie was er eigenlijk niet meer. Heel blij was ik dus toen mijn zus de grote bank over wilde nemen en in plaats daarvan kocht ik maar de bijpassende bruine fauteuil.

Inmiddels wonen we alweer een paar jaar in ons gezamenlijke huisje en als alle kinderen thuis zijn missen we toch nog steeds een grote bank. We kunnen eigenlijk niet met z’n allen zitten en het is vaak een strijd om de beste plaats te bemachtigen. Het toeval wil nu dat mijn zus over een paar maanden haar huis laat verbouwen en dat ze daar ook graag nieuwe meubels bij wil. Ze vroeg dus of ik misschien de mooie, bruine, riante bank weer terug wilde. NOU GRAAG!!

Afgelopen weekend hebben we al een beetje geschoven om te kijken hoe het er dan uit komt te zien. Het wordt helemaal leuk, we zijn heel blij dat de bank weer terugkeert. Ik heb mijn nieuwe plaatsje alvast gereserveerd.

Gewoon wij

  1. Wendy
    | #1

    Nog een aantal weken geduld, maar dan komtie echt!