Start > Beestjes, Gewoon wij > Hondengezinnetje

Hondengezinnetje

26 juni 2010

Vandaag zaten Rowie en Daphne naar de film ‘Beethoven’ te kijken. Een film waarin een Sint ‘papa’ Bernard de hoofdrol speelt, samen met Sint ‘mama’ Bernard en hun vier kinderen. Dat was grappig, want afgelopen week had ik het er met Tony nog over gehad dat ik het zo leuk zou vinden om op een boerderijtje te wonen. Ik fantaseer dan dat we een papa en mama hond hebben. Mama  hond is, na een wilde nacht met papa hond, zwanger en alle puppy’s die daarna geboren worden blijven bij ons op de boerderij wonen. Volgens de kinderen zouden dat er trouwens wel vijf moeten zijn, zodat ze allemaal een eigen puppy hebben. En daarna leeft het hondengezinnetje, samen met ons, nog lang en gelukkig. Wat zou dat ontzettend leuk zijn, een beetje dromen mag altijd toch?!

Beestjes, Gewoon wij

  1. Patriesja
    | #1

    Euhm, dat weet ik eigenlijk niet. Voordat we in mijn droom op vakantie gaan, ben ik alweer wakker geworden :-)

  2. jezus
    | #2

    Oeps, en komen die dan allemaal naar Dussen in de vakantie??
    Dat overleven wij niet….of zij niet (!)

  3. Patriesja
    | #3

    Met deze hoge temperaturen droom ik natuurlijk over hele andere dingen.

    Een diepblauwe zee, een wit zandstrand met palmbomen, een zachte strandstoel en een parasolletje. En terwijl ik lig te genieten van het warme zonnetje brengt een mooie ober me een drankje met een rietje …

  4. John
    | #4

    Dus dit soort dingen droom jij!

  5. Patriesja
    | #5

    Dat wordt nog moeilijk, want Danique wil graag een Beagle-gezin, Nick vindt een Herder of Malamut-familie erg leuk, Tony gaat voor de Beethovens, maar mijn voorkeur gaat nog altijd uit naar die lieve Goldens.

  6. Wendy
    | #6

    Ach ja, wie weet, soms komen dromen nog wel eens uit hoor!!
    Worden het dan Goldens of ook van die Beethovens??