Start > Gewoon wij > Jammer jammer jammer

Jammer jammer jammer

12 juli 2010

Afgelopen vrijdag werd in onze woonplaats de kermis geopend en daar moesten we natuurlijk echt even heen. Net als andere jaren was het niet zo heel bijzonder, maar voor de kinderen toch altijd weer een belevenis. Ik denk trouwens niet dat ze dit jaar goede zaken doen in Dongen. Zaterdag en zondag was het overdag een beetje te warm om naar de kermis te gaan.

Zaterdagavond zal het ook niet al te druk geweest zijn, toen hadden we een soort van wolkbreukje boven Dongen. En dat was nu juist de avond dat onze meiden buiten wilden gaan slapen. Nadat we hadden zitten bbq’en hebben ze een tentje opgezet en alle spulletjes naar beneden gehaald. Al snel daarna werd het behoorlijk donker en begon het een beetje te regenen, maar ze lieten zich nog niet uit het veld slaan door een paar druppeltjes. Toen ze helemaal geinstalleerd waren in hun tentje barstte het pas echt los. Daphne had het niet meer zo breed en raakte lichtelijk in paniek. Alles en iedereen dus maar weer snel naar binnen gehaald en zo eindigde het avontuurtje al voordat het eigenlijk begonnen was.

Zondagavond was natuurlijk DE finale. Vol spanning hebben we hier de hele dag naar uit gekeken, maar helaas viel de wedstrijd een beetje tegen en zijn ‘we’ weer geen wereldkampioen geworden. Ik had trouwens nog een WK pool ingevuld en in het begin stond ik er nog best goed voor, heb zelfs nog heeeeel even genoten van een plaatsje aan de top. Uiteindelijk ben ik op een teleurstellende 56e plaats geeindigd. Tsja, soms zit het mee soms zit het tegen!!

Gewoon wij

  1. John
    | #1

    Dank je, en toch je er beter meer onder je hebben!

  2. Patriesja
    | #2

    Haha, uiteindelijk had ik er meer boven me dan onder me. Toch jammer ….
    En alhoewel de 2e plaats eigenlijk niet telt (heb ik vandaag ergens gelezen :-) ) wil ik je toch van harte feliciteren.

  3. John
    | #3

    Tsja, soms moet je je meerdere erkennen in zo’n pool. Ik kan er nog zoveel cliche’s uitgooien maar die bespaar ik je, of misschien wel mezelf want ooit komen al die cliche’s terug!

    Jullie hebben de laatste tijd wel veel (zaal)voetbal gekeken.