Start > Kids > De week van de musicals

De week van de musicals

22 juli 2010

Deze week was het voor onze meiden tijd geworden om afscheid te nemen van de basisschool. En dat gebeurt natuurlijk met een musical. Maandagavond was eerst Rowie aan de beurt. Toen we het Oostkwartier binnen kwamen kregen we koffie met een stukje cake. Een spannend muziekje klonk al op de achtergrond. Het decor was zeer professioneel opgebouwd als een griezelig hotel met drie verdiepingen. De meester van Rowie had zelf een verhaaltje geschreven gebaseerd op het verhaal van Huis Anubis. Het werd een hartstikke leuke avond.

Op woensdagavond was het de beurt aan Danique en haar klas. Voordat we de gymzaal betraden mochten we over een rode loper en werden we, als echte filmsterren, even op de foto gezet. Dat had alles te maken met het feit dat de musical helemaal in galastijl was. Het was een superleuke, swingende avond waarbij vooral de meiden straalden in mooie zwarte jurkjes en op hoge hakjes. Ze waren prachtig opgemaakt en ook aan de kapsels was de nodige aandacht besteed.

Woensdag was voor Rowie de allerlaatste dag op de Sint Jan aangebroken. Ze gleed van een helling de basisschool uit en kon zo deze periode afsluiten. Danique moest een dag langer wachten voordat ze werd ‘uitgegooid’. En gegooid werd er: maar dan wel met water, heel veel water!! En omdat ook Daphne naar een andere school gaat, was ook zij de pineut. Geblinddoekt mochten ze eerst door een haag van kinderen lopen, waarna ze aan het eind opgewacht werden door een heus waterpeloton. Daarna schoven ze via een zeepbaan de Sint Jan uit.

Vanavond had Danique nog de afscheidsbarbecue tegoed. Ze had het heel de tijd nog droog kunnen houden, maar toen ze vanavond thuis kwam was ze helemaal in tranen. Alle spanningen van de afgelopen tijd kwamen los en ze kon niet meer ophouden met huilen. Kop op meiden, gewoon lekker genieten van de vakantie nu!!

Kids

  1. Nog geen reacties.