Start > Kids > Creatief

Creatief

30 maart 2009

naaimachineVorige week had ik weer eens een ouderavond. Alleen voor Danique en Daphne deze keer, want voor Danny is het nu natuurlijk niet meer nodig. Met de meiden gaat het hartstikke goed op school en dat is iedere keer weer fijn om te horen. De juf van Danique wilde ook nog even vermelden dat mijn dochter zo vreselijk creatief is. Nou had ik dat zelf ook al regelmatig gezien en dat verbaast me steeds opnieuw. Dat heeft ze namelijk echt NIET van mij. Afgelopen weekend kwam ze thuis van een papaweekendje met een cadeautje. Ze had van haar stiefmams een naaimachine gekregen. Daar was ze dolgelukkig mee en we zijn gelijk naar oma gefietst om hem aan de praat te krijgen. Toen we weer thuis waren werd gelijk de kledingkast van Daphne geplunderd omdat daar vast wel dingetjes in liggen die inmiddels te klein zijn geworden. Daar worden nu dus allerlei nieuwe kledingstukken van gemaakt. Zelfs sokken met een gat erin worden onder de naaimachine gelegd. Ik voorspel voor Danique dus een carriere als beroemd kledingontwerpster. Aan deze foto kunnen we dan later zien hoe het allemaal begonnen is.

En dan nog even heel iets anders. Het is verrassend hoe interessant je plots bent als je in een mooie nieuwe, blinkende, flitsende auto op je werk verschijnt. Mannen blijven even staan om te kijken wie er toch uit die prachtige bolide komt stappen. Haha, it’s just me, leuke auto he mannen!!

Kids

  1. Haleny
    | #1

    Dit vind ik nou eens heel erg leuk. Zo ben ik ook begonnen, toen ik zo oud was, samen met oma de Wit. En je ziet wat daar van gekomen is. Kleerkasten vol heb ik gemaakt. Oma wil wel graag die foto van Danique hebben. Opa is overigens ook trots op zo’n kleindochter. Misschien dat moeder nog iets kan leren van haar dochter.
    Oma en opa.

  2. piet
    | #2

    Je ziet je kinderen hebben andere capaciteiten,en nog mooie ook en inderdaad als er wat te vermaken is dan weten we waar we zijn moeten.

  3. Wendy
    | #3

    Dit kan inderdaad geen dochter van jou zijn. Maar het schijnt dat ze wel eens een generatie overslaan, toch? Dan heeft ze het natuurlijk van oma!!
    Als ik een keertje iets wil laten vermaken dan bel ik dus gewoon Danique.