Start > Gewoon wij > Home sweet home (Updated)

Home sweet home (Updated)

1 september 2010

Afgelopen maandag zijn we weer teruggekomen uit Spanje. We hebben een heerlijke vakantie gehad en genoten van het warme weer. Ongelooflijk koud hadden we het dus toen we weer thuis waren, wat een verschil!! Dit jaar geen uitgebreid vakantieverslag, maar een beknopte samenvatting. Na een voorspoedige reis kwamen we op onze prachtige camping tussen de bergen. Geweldige zwembaden en mooie omgeving, het enig minpuntje was dat de slaapplaatsen in onze onstabiele caravan iets aan de krappe kant waren.

Twee weken lang hebben we genoten van het warme weer, de Spaanse winkeltjes en mooie dorpjes. We hebben een enorme stadswandeling door Barcelona gemaakt en we hebben ons ondersteboven laten gooien door de hoge golven in Lloret de Mar nadat we de markt in Blanes helaas net gemist hadden. We hebben genoten van een verrukkelijke eiskaffee in Roses en in Cadaques zijn we de huizen van Salvador Dali en Picasso gaan bewonderen. Dit alles hebben we afgewisseld met bezoekjes aan het strand en het zwembad.

Maar helaas is het nu dus alweer voorbij en moeten we er weer een jaartje tegenaan. De foto’s heeft Tony inmiddels toegevoegd!

Gewoon wij

  1. John
    | #1

    Jeetje Neef, ben jij nou zo klein of is die zoon van je zo groot?

  2. Patriesja
    | #2

    Zullen we het houden op ‘tijdelijk inspiratieloos’?

  3. John
    | #3

    Waarom geen uitgebreid vakantie verslag?