Start > Gewoon wij > En weer een weekend voorbij …

En weer een weekend voorbij …

19 september 2010

Vrijdagavond kwam het vriendinnetje van Daphne logeren, dus het was niet zo moeilijk om iets leuks te bedenken voor de zaterdag. Samen met Rowie, Danique, Daphne en Naomi had ik een meidenmiddag in het centrum van Tilburg. We hebben gezellig wat gedronken bij La Place en een vette hap uit de muur getrokken bij de Febo. Tussendoor nog wat petten gepast bij de V&D en een hele tijd bij Claire’s doorgebracht. Na het winkelen zijn we naar neef Johnnie gelopen waar Tony al met smart op ons zat te wachten. ‘s Avonds zijn we nog met z’n allen naar Dussen gereden om de verjaardag te vieren van mijn schoonzusje en haar echtgenoot. Volgend jaar samen 100???

Vandaag begon voor Daphne het handbalseizoen weer. Gelukkig hoefde ze pas om 12.00 uur te spelen, zodat we eerst een beetje uit konden slapen en gezamenlijk konden ontbijten. En ze hebben het hartstikke goed gedaan, gewonnen met 2-1. Volgende week heeft Daphne’s team een uitwedstrijd in Heinkenszand, dat is maar liefst 114 km heen en ook weer 114 km terug! Ik vind het persoonlijk best apart dat je voor een handbalwedstrijdje op dat niveau zover moet rijden. Wel fijn trouwens dat ze binnenkort weer de zaal ingaan, was best fris langs de kant vanmorgen!!

Gewoon wij

  1. Patriesja
    | #1

    En Vlissingen, dan waren jullie ook ver van huis zeg!!

  2. jezus
    | #2

    Ja inderdaad, volgend jaar samen 100!! of eigenlijk 113 want Bregje hoort er natuurlijk ook bij.

    En Heinkenszand, da’s toevallig. Wij reden gisteren naar Vlissingen en zagen dit op een afslag staan, en dat is héééél ver rijden!!!

    Succes Daphne.

  3. John
    | #3

    ‘..met smart op ons zat te wachten.’ Hij heeft zich geen minuut verveelt hoor.

    Goh een handbalwedstrijd met een 2-1 uitslag, dat vind ik dan weer apart. Wij gaan het weekend voor een potje voetbal 150 km rijden, en dat voor een vrijdagavondje.