Start > Gewoon wij > Jammie, brooddieet

Jammie, brooddieet

21 september 2010

Alweer een tijdje loop ik rond met een overschot aan lichaamsgewicht en daar heb ik ineens helemaal de balen van. Een paar jaar geleden ben ik met de hulp van Sonja Bakker wel wat kilootjes kwijtgeraakt, maar die zijn inmiddels allemaal weer teruggekomen en dan nog een aantal extra erbij. Op Sonja ben ik nu wel een beetje uitgekeken, dus ik wilde eens iets anders proberen. Zondagavond heb ik maar eens zitten googlen wat voor dieet het beste bij me zou passen. Nou, daar was ik al snel achter, een brooddieet natuurlijk. De ene dag mag je alleen brood en de dag daarna mag je gewoon eten, zelfs een tussendoortje is dan niet verboden. Wat een toffe manier om af te vallen!!

Morgenvroeg ga ik natuurlijk nog even op de weegschaal staan en dan begin ik met mijn eerste brooddag. Aangeraden wordt wel om het brooddieet niet langer dan zes weken achter elkaar te doen, maar dan hoop ik allang weer op mijn streefgewicht te zijn. Ik zal jullie op de hoogte houden.

Gewoon wij

  1. Patriesja
    | #1

    Tsja, dat is dus simpel. Je pakt het gewicht op de dag dat ik op de weegschaal stond en daar trek je dan zeven kilo vanaf :-)

  2. John
    | #2

    Wat is je streefgewicht eigenlijk?

  3. Patriesja
    | #3

    Haha, heb ik de vraag voldoende beantwoord als ik zeg dat er minimaal 7 kilo af moet?

  4. John
    | #4

    De vraag is nu, wat is je streefgewicht en hoeveel moet er dan afgelijnt worden?

  5. Patriesja
    | #5

    Whahaha, dat scheelt misschien wel inderdaad.

    Maar de eerste dag is heel goed gegaan, ik heb nog geen honger gehad. Ook goed te doen, ik mag twee keer per dag een opkikkertje (bouillon) bij mijn droog brood. Dat sopt zo lekker weg. En ik mag vanavond NOG een droge boterham, lucky me!!!

  6. jezus
    | #6

    Wat goed van jou zeg…enne is de eerste dag meegevallen?
    Ik ben ook nog lang niet op mijn streefgewicht, maar dat komt misschien omdat ik nog niet aan het lijnen ben. hihi.

    Succes ermee !!!