Start > Auto / Motor, Gewoon wij > Weer een motortocht

Weer een motortocht

27 september 2010

We hadden heel de week het weer al in de gaten gehouden en met een beetje geluk zou het zaterdag (zeker in het oosten) droog blijven. Ik ben dus gaan zoeken naar een leuke tocht in het oosten des lands en toen kwam Patriesja met het idee om dan maar gelijk even naar de boot van de Zonnebloem te gaan kijken. Leuk idee, dus ik heb een route wat aangepast zodat we langs de Rijnkade in Arnhem zouden rijden, dat is de ligplaats van de boot namelijk.

Daar aangekomen blijkt het toch wel een behoorlijk groot schip te zijn, zelfs groter dan Patriesja in haar gedachten had. Leuk om eens te zien, maar nu door naar onze motortoer. Het was geen stralend weer, de temperatuur wat aan de lage kant maar toch hebben we weer genoten. We zijn wat vaker gestopt dan vorige keer en dat is heerlijk. Lekker uitwaaien op de kade, op de Posbank een kop koffie met gebak (Wow daar hebben ze zelfs enkele haarspeldbochten), in Zutphen op de kade bij tromgeroffel even pauze en in Bronkhorst  een latte macchiato met een tosti hawaii.

Toen we weer in de buurt van Arnhem kwamen besloten we onder een heerlijk zonnetje om maar weer eens richting huis te rijden. Dat het in het oosten overwegend droog zou blijven klopte redelijk. Maar daar was alles mee gezegd, we moesten weer terug naar het zuiden. Ik denk dat ik nu weet hoe paintballen voelt, alleen dan x1000. Het werd namelijk erg donker en ineens….. HAGEL! Nu zit ik redelijk verstopt achter de kuip maar dat geldt niet voor mijn (geheel in leder gestoken) handen. Zooooo, dat was pijnlijk, het leken wel loden balletjes. Patriesja zit redelijk achter mij vestopt, met uitzondering van haar knieen en bovenbenen. Ze wist niet waar ze haar armen over haar benen moest leggen om zoveel mogelijk hagelschoten te ontlopen. Ik heb snel de eerste afslag genomen maar eenmaal boven was de hagel al bijna weer over. Dus door naar huis waar we nog genoten hebben van een heerlijke grote friet speciaal en een grote friet stoof. Mjammie! Al met al hebben we heerlijk genoten.

Auto / Motor, Gewoon wij

  1. Nog geen reacties.