Start > Gewoon wij > In oktober met de voetjes in het water

In oktober met de voetjes in het water

4 oktober 2010

We hebben weer genoten van een heerlijk weekend. Vrijdagavond hebben we bij Joke koffie gedronken. Ook Piet en Toos waren na lange tijd weer in het land, dus het was hartstikke leuk om die daar weer eens te treffen. Ze hebben een fijne tijd gehad in Toscane en willen graag volgend jaar weer terug.

Zaterdag moest Rowie volleyballen in Aalst. Omdat ze de wedstrijd gewonnen had, wilden we een heerlijke schuimtaart voor haar maken. ‘s Middags zijn we nog even naar Oosterhout gegaan en daar hadden we slagroom en mokka schuimkoekjes meegenomen. Helaas waren we vergeten de slagroom in de koelkast te zetten, dus toen Tony zondagochtend de slagroom ging kloppen ontstond een vieze klodderige massa. Gelukkig was het koopzondag in Oosterhout, dus Tony sprong, samen met Rowie, op de motor om nieuwe slagroom te gaan halen. Maar helaas pindakaas, alle winkels waren open, behalve de supermarkten!!

Gisteren was het natuurlijk supermooi weer en het leek ons leuk om nog een keertje naar het strand te rijden. Maar na Daphne’s handbalwedstrijd (die wederom gewonnen werd) was het eigenlijk te laat om nog zo ver te gaan rijden. Tony bedacht een goed alternatief, we zijn met onze dochters naar Alphen, ‘t Zand gereden. We hebben daar lekker rondgelopen en de meiden hebben nog met de voeten in het water gelopen. Nick was ondertussen met de trein naar Eindhoven afgereisd om naar de voetbalwedstrijd (ja, je leest het goed) PSV-VVV te gaan.

Ach, nog een paar dagen werken en dan is het gelukkig alweer weekend.

Gewoon wij

  1. Nog geen reacties.