Start > Auto / Motor, Gewoon wij > Wat een feest

Wat een feest

9 oktober 2010

Gisteren had ik met mijn collega’s een personeelsfeestje in Baarle Nassau bij Landgoed Schaluinen. Om 12.45 uur ben ik, samen met Anja en Marjan, bij de Zonnebloem vertrokken om eerst Liane op te gaan halen. Zij heeft heerlijke pannenkoeken met spek (beetje jammer, wel zonder kaas) voor ons gebakken. Daarna hebben we nog een rondje om het huis gelopen en kennis gemaakt met heel de veestapel. Liane heeft een ezel, schapen, stoere kippen met sloffen, katten en vissen. Erg leuk allemaal, maar het was inmiddels echt tijd geworden om naar Schaluinen te vertrekken. We werden ontvangen met koffie en appelgebak en daarna mochten we deelnemen aan allerlei activiteiten. Eerst zijn we gaan kijken naar het levend voetbalspel, dat was echt heel erg grappig om te zien. Ik had me aangemeld voor kruisboog schieten (saai) en midgetgolf (nog veel saaier). In plaats daarvan hebben we dus maar even rondgelopen over het landgoed en nog leedvermaak gehad om collega’s die het aandurfden om in een grote bal over een stinkende plas water te lopen. Om 18.00 mochten we plaatsnemen aan tafel om te gaan genieten van een zes-gangen diner (oeps, was het vandaag niet mijn brooddag???).

En vandaag was eigenlijk ook een feestje, wat een prachtig weer nog steeds. Mijn mannetje had weer zijn best gedaan om een mooie route uit te zoeken en dat was hem nog gelukt ook. We hebben onderweg natuurlijk een paar keer heerlijk in het zonnetje op een terras gezeten, in Sevenum zelfs nog een verrukkelijke ijskoffie genuttigd. Dit was voor dit jaar waarschijnlijk wel de laatste keer dat we eropuit konden met onze fijne motor. Misschien moeten we er binnenkort nog eens serieus over gaan denken om naar een land te emigreren waar die vreselijke winters niet bestaan.

Auto / Motor, Gewoon wij

  1. Patriesja
    | #1

    Een mannetje met een appel op zijn hoofd was inderdaad een stuk spannender geweest!!

  2. Hans
    | #2

    Kruisboogschieten saai??? Dat ligt eraan op wie of wat je mag schieten natuurlijk.