Start > Gewoon wij > Mijn beroemde dochter

Mijn beroemde dochter

21 oktober 2010

Daphne kreeg een tijdje geleden van school een briefje mee naar huis. De kinderen van de Heilig Hart school mochten vandaag naar de Efteling om opnames bij te wonen van het nieuwe televisieprogramma ‘De Schatkamer’. Mijn eerste gedachte ging gelijk naar het ongeluk dat op 1 oktober plaatsvond op de A59 bij Sprang Capelle waarbij een auto klem kwam te zitten tussen twee vrachtwagens. Zij waren namelijk ook op weg naar de Efteling voor opnames van hetzelfde programma…… Daphne was jammer genoeg niet uitgekozen om aan het spel deel te nemen, maar ze mocht wel plaatsnemen in het publiek om haar klasgenootjes aan te moedigen.

Eergisteren kreeg ze nog een briefje mee met een kledingvoorschrift. ‘Merkkleding is niet toegestaan en ook geen witte, zwarte of gestreepte kleding’. Ik moest gisteravond dus nog even goed zoeken om iets in haar kast te vinden wat ze vandaag aan kon doen. Mijn voorkeur gaat voornamelijk uit naar zwarte kleding, dus dat is ook de hoofdkleur in haar kast. En zo vertrok ze vanmorgen in een bruine sweater richting Kaatsheuvel.

Ik heb een heerlijk dagje gewinkeld in Breda met Inge. Voor mezelf alleen een klein zwart kledingstukje gekocht en voor Danique op zoek gegaan naar een Adidas vestje MET logo op de achterkant. Ze is al weken op Marktplaats aan het bieden op van die ‘Anita’ vestjes, maar ze gaan steeds aan haar neus voorbij. Ze was het nu een beetje beu en vroeg me of ik er vandaag eentje voor haar uit Breda mee wilde nemen. Het is uiteindelijk een lila vestje met rode strepen geworden, heeeeel leuk ….

Gewoon wij

 1. dochtertje R
  | #1

  hahahaha, supermooi vest! :)

 2. Patriesja
  | #2

  We kletsen zo even bij tijdens een potje RISK, is weer lang geleden :-)

 3. jezus
  | #3

  Hoi, is het vestje goed bevonden?? Ja?? (jammer he, hihi) Kleine meisjes worden groot en bepalen dus zelf wat ze voortaan aan trekken.
  Maar ook wel weer leuk dat ze loskomen van hun moeder.

  PS Al vind ik de 1400 km van mijn meisje wel hééééuuul erg ver!! Nog twee nachtjes en dan is ze weer thuis, kannie wachtuuuhhh!!!

  Hoe heeft Daphne het gehad in de efteling??

  Groet,