Start > Gewoon wij > Dussen, Dussen en nog eens Dussen

Dussen, Dussen en nog eens Dussen

24 oktober 2010

Vrijdagavond zijn we naar Dussen gereden, Tony moest de computer daar eens helemaal nakijken. Ondertussen heb ik met Inge gezellig een paar spelletjes gedaan. Ik had RISK meegenomen, vroeger speelden we dat heeeel vaak en kon ik nooit van haar winnen. Ik had de hoop dat ik nu wel in staat zou zijn om haar te verslaan. Maar helaas, weer niet gelukt, eindstand 0-2. Daarna hebben we Jenga gespeeld 2-1 in mijn voordeel, Regenwormen en Onderuit eindigden allebei in een gelijkspel 1-1. Inge was uiteindelijk dus de winnaar van de avond: 4 verloren 5 gewonnen. ‘Geen geluk in het spel, wel geluk in de liefde’ zeggen ze dan toch altijd?

Zaterdag was natuurlijk een dag om binnen te blijven. We hebben nog even getwijfeld of we ergens overdekt zouden gaan winkelen, maar daar hadden we eigenlijk allebei niet zo’n zin in. We hebben bij de supermarkt gewoon even snel iets te eten gehaald en zijn daarna lekker in bad gegaan. We hebben een paar matrasjes in onze woonkamer gelegd en hebben genoten van een heerlijk filmavondje. We begonnen met een door mij gekozen film, namelijk ‘The American’ met George Clooney. Dat is dus een echte afrader, wat een saaie, vreemde film. Anderhalf uur weggegooid dus eigenlijk. Maar Tony had er meer klaar liggen en zijn keus was ‘Australia’ met Nicole Kidman. Die wilde hij nog steeds een keer kijken en ik moet zeggen, dat is een regelrechte aanrader. Echt een schitterende film, die MOET je zien.

Vandaag kwamen Joke en Bregje terug uit Spanje en vanmiddag zijn we dus weer naar Dussen gereden om even bij te kletsen. Ze hebben een superfijne week gehad, heerlijk gegeten en heel veel leuke dingen gedaan.

Nou Dussen, tot vrijdag dan maar weer he. Dan heb ik gelukkig geen brooddag, dus mag ik ook iets lekkers nemen. Het afgelopen weekend heb ik behoorlijk wat dingen af moeten slaan, dus ik ben mijn brooddieet inmiddels ongelooflijk zat!! Ik ga het natuurlijk nog wel even volhouden, maar ik krijg het droge brood bijna niet meer door mijn keel en ben de dagen aan het aftellen nu.

Gewoon wij

  1. Jezus
    | #1

    George Clooney een afrader!!!!!! JIJ BENT ECHT NIET WIJS!!!!!
    Die film kan dus regelrecht naar Dussen. (je weet de weg, hihi)