Start > Gewoon wij > Van brood naar yoghurt

Van brood naar yoghurt

30 oktober 2010

Na zes weken brooddieet ben ik erg blij dat het voorbij is, maar ook een beetje teleurgesteld. Ik heb echt mijn best gedaan, maar het is me niet gelukt om zeven kilo kwijt te raken. Mijn moeder waarschuwde me vroeger al dat het na je veertigste allemaal niet meer meevalt om op gewicht te blijven en ze had nog gelijk ook. Maar zo makkelijk geef ik het niet op, ook de laatste kilo’s gaan er echt af nu. Tijd voor iets nieuws dus. Weer een avondje googlen, maar er zijn weinig dieetjes die ik geschikt vind. Grapefruit, tomaat en knolselderij, ik vind het allemaal gewoon niet lekker.

Maar toen viel mijn oog plots op ‘yoghurt dieet’. Twee liter magere yoghurt per dag (mag ook Optimel zijn) aangevuld met een hardgekookt ei en een stukje kipfilet of biefstuk. Vandaag dus naar de supermarkt om mijn winkelwagentje te vullen met Optimel, de caramel pepernoten die bij de kassa lagen heb ik gewoon genegeerd. Ik begin maandag weer vol goede moed!!!

Gewoon wij

 1. Patriesja
  | #1

  Je hebt gelijk zus, ik plas me helemaal suf. Ik moet er zelfs ‘s nachts een paar keer mijn bed voor uit!!

 2. Jezus
  | #2

  @Hans
  Nee hoef je zélf niet meer mee te nemen maar is meegenomen. (door een ander) En naar wat vanmorgen mijn weegschaal aangaf heb ik het waarschijnlijk meegenomen. ;)

 3. | #3

  Ik hoop voor jou dat het gaat lukken. Je zal wel vaak moeten plassen van al die yoghurt, denk ik.

  Succes!!!!

 4. Hans
  | #4

  Alles wat eraf is is meegenomen?? Volgens mij hoef je dat niet meer mee te nemen, toch. Sterkte ermee.

 5. Jezus
  | #5

  Nou ik vind het echt superknap hoor, en alles wat eraf is, is meegenomen. Ga zo door!!!

  Wij hebben hier vanmiddag de laatste stukken taart opgegeten dus bij ons schiet het helemaal niet op.