Start > Gewoon wij > Dag Sinterklaasje

Dag Sinterklaasje

28 november 2010

Mijn weekend begon natuurlijk met een avondje ‘The Voice Of Holland’. Een superleuk programma met het optreden van Ben Tattoo Saunders als absoluut hoogtepunt. Na afloop schakel ik over naar YouTube en bekijk deze ontzettend gave gozer nog een keer, nog een keer, nog een keer en voor ik ga slapen nog een keer.

Zaterdag moesten we nog wat boodschappen in huis halen, we hadden namelijk het plan om ‘s avonds te gaan gourmetten. Ook wilden we alvast pakjesavond vieren. Nu ook Daphne het grote geheim van Sinterklaas kent, is zo’n heerlijk avondje trouwens niet meer hetzelfde. Voor volgend jaar willen we dat toch eens anders aan gaan pakken. Maar uiteindelijk werd het toch nog heel gezellig. Lois, het kersverse vriendinnetje van Nick, kwam ook bij ons eten en daarna hebben we met z’n allen nog ‘Jongensnaam, Meisjesnaam’ gespeeld. Al veel te snel was de avond voorbij.

En omdat wij Sinterklaas dus gisteravond al gedag hebben gezegd, was ik vanmorgen eigenlijk wel in de stemming om alvast wat kerstversiering voor de dag te halen. Vorig jaar was ik op mijn grote kerstboom een beetje uitgekeken, dus die blijft dit jaar mooi op zolder liggen. De trend voor 2010 is trouwens om een paar kleine kerstboompjes te planten. Nou staat dat voor volgende week op het programma, verder is ons huisje al behoorlijk feestelijk versierd. Iemand moet tenslotte de eerste zijn.

Gewoon wij

  1. | #1

    Heee,
    supperleuk en gezelligg en mooi

    X