Start > Beestjes, Gewoon wij, Huis enzo > Het lijkt wel winter

Het lijkt wel winter

5 december 2010

Officieel is het nog herfst, maar het lijkt wel winter en dat is toch echt niet mijn favoriete seizoen. Maar er zijn natuurlijk altijd mensen (en dieren) die wel genieten van de sneeuw. Onze bejaarde Bodie voelt zich weer even helemaal jong en rent en huppelt het hele park door. En ook Danique en Daphne genieten van het koude, witte winterlandschap. Ze hebben zelfs een vuilniszak gevuld met sneeuw, zo hebben ze altijd nog wat op voorraad om mee te spelen.

Zaterdag hebben we de sneeuwstorm getrotseerd om naar een crematie in Middelburg te gaan. Toen we weer heelhuids terug in Dongen waren, zijn we op de kerstafdeling bij Hornbach op zoek gegaan naar wat laatste hebbedingetjes. Ik wilde ook nog een soort van piekje om onze sfeervolle boompjes compleet te maken, maar we waren er al heel snel uitgekeken. Gelukkig stond er een oliebollenkraam buiten, dus onze teleurstelling was maar van korte duur.

Tony was vandaag druk met het afronden van een zakelijk probleempje waar hij eigenlijk het hele weekend mee bezig is geweest. Ik heb het dus ook lekker rustig aan gedaan. Wel een paar wasjes gedraaid en een aantal bedden verschoond, maar verder heerlijk met een boekje in de bank gezeten.

Beestjes, Gewoon wij, Huis enzo

  1. Hans
    | #1

    Kijk die Bodie eens dartel zijn. Hij frist weer helemaal op, maar ja, dat is niet zo moeilijk met dit weer. En wat een fantatisch leuke kerstbomen in jullie huisje; zo zie je maar weer dat “size doesn’t matter”.
    Mzzl.