Start > Gewoon wij > Mmmm, karamel balletjes

Mmmm, karamel balletjes

12 december 2010

Zaterdagochtend moesten mini-me en ik al vroeg uit de veren, het was zelfs nog donker toen de wekker afliep. Daphne moest helemaal naar Middelburg afreizen om een potje te gaan handballen. Ik kan nog steeds niet begrijpen dat kinderen van haar leeftijd zo ver moeten gaan om een wedstrijd met 9-0 te verliezen, maar ja. Ondertussen ben ik met Danique en Rowie naar Avri gereden om eens lekker tussen de kerstartikelen te snuffelen.

Tijdens onze brunch ging de telefoon, een collega aan de andere kant van de lijn vroeg of ik om 17.30 uur op kantoor kon zijn. Het grote Zonnebloemschip kan morgen helaas niet uitvaren omdat afgelopen week het NORO virus is uitgebroken en 60 mensen aan boord ernstig ziek zijn geworden. Er is zelfs iemand in het ziekenhuis opgenomen met uitdrogingsverschijnselen. We moesten dus 63 vrijwilligers en 69 gasten gaan bellen om te zeggen dat de kerstreis volgende week niet door kan gaan omdat dat, na overleg met onze medisch adviseurs en de GGD, niet verantwoord zou zijn. Ik vertrok dus om 17.00 uur richting Breda en liet Tony achter met al onze kinderen. Hij zou wel voor het diner zorgen, ofwel oma’s pannenkoeken voor ze gaan bakken. Ik heb ondertussen een paar uurtjes zitten telefoneren en gelukkig had iedereen veel begrip voor de situatie.

Vandaag is er hard gewerkt aan de verlanglijstjes voor onze surprise op derde kerstdag. Dat was geen gemakkelijke opgave, vooral omdat het kleine cadeautjes moesten zijn. Om een beetje inspiratie op te doen hebben we een zakje heerlijke, knapperige oliebollen gehaald. En uiteindelijk is het ons gelukt, de lijstjes zijn zojuist via de mail verstuurd. We zouden het ook erg fijn vinden als de ontbrekende verlanglijstjes binnenkort onze kant op zouden kunnen komen :-)

Gewoon wij

  1. Nog geen reacties.