Start > Gewoon wij > Nu is kerst dan echt voorbij

Nu is kerst dan echt voorbij

29 december 2010

Eerste kerstdag hebben we bij mijn zussie doorgebracht. ‘s Middags hebben we gezellig koffie gedronken en een paar potjes Mens Erger Je Niet gespeeld. Daarna hebben we met z’n allen heerlijk gegeten. Ze had, zoals gewoonlijk, weer van alles in huis gehaald, dat kun je haar wel toevertrouwen.

Tweede kerstdag kwamen Nick en Rowie even langs om aan te schuiven voor het kerstontbijt. De rest van de dag hebben we het lekker rustig aan gedaan. Iedereen moest de cadeautjes voor de surprise nog inpakken en ook de rijmpjes waren nog niet klaar. Onze buikjes zaten nog vol van de eerste kerstdag, dus in plaats van weer een zwaar avondmaal hebben we het maar simpel gehouden. ‘s Avonds kwamen Nick en Rowie weer terug en hebben we naar een paar sprookjes gekeken op Net 5. Geeft toch altijd weer een heerlijk gevoel, een meisje trouwt haar droomprins en ze leven nog lang en gelukkig. Ook heb ik samen met mijn eigen prins op het witte paard nog een herinnering op linnen besteld van Bodie in de sneeuw. Als hij nou mooi is gaan we misschien eindelijk iets leuks met wat foto’s van de kinderen proberen, toch schat …..

En we hebben er dit jaar maar een derde kerstdag aan vastgeplakt. Lekker gegourmet bij Joke, samen met de rest van de familie. Ook stond er voor de avond een surprise gepland, die iets anders verliep dan gedacht. Maar uiteindelijk was het nog heel gezellig en er waren weer prachtige surprises gemaakt. Dit jaar was het nog vrijblijvend om een surprise te maken, maar volgend jaar willen we de regels waarschijnlijk een beetje aan gaan passen.

Gewoon wij

  1. Nog geen reacties.