Start > Gewoon wij > Bijna klaar voor 2011

Bijna klaar voor 2011

30 december 2010

Dinsdagochtend hebben we alvast wat boodschappen in huis gehaald voor oudejaarsavond. Daarna ben ik met Inge en onze meiden naar Oosterhout gereden om nog wat cadeautjes te kopen. Bij thuiskomst hebben we gezellig samen gekookt en met z’n allen gegeten. Om daarna weer snel te vertrekken naar de bioscoop in Tilburg, waar we kaartjes gereserveerd hadden voor de film “Loft’. En wie we daar toch tegenkwamen, Barry Atsma in zijn smakelijke blote billen. Het was een zeer plezierig wederzien en de film was bovendien gaaf en spannend.

Woensdag hebben we een heel klein beetje opgeruimd en Tony heeft met Nick nog wat boodschappen in huis gehaald. Daarna zijn we met z’n allen vroeg in de middag naar Utrecht vertrokken. Ik ging met de meiden naar Holiday on Ice en ondertussen gingen de kerels een potje karten. Tony mag dan inmiddels niet meer de jongste zijn, maar hij had nog steeds de snelste tijd van de dag. Daarna moest er natuurlijk nog gegeten worden, dus zijn we onderweg gestopt bij Mc Donald’s voor een heerlijk broodje kipsate en een lekkere Mc Flurry Magnum Brownie/Milkshake Caramel Macchiato (ik kan gewoon echt niet kiezen).

Vandaag zijn we vroeg vertrokken om een dagje naar de Ardennen te gaan. Bij aankomst hebben we eerst natuurlijk warme chocomel gedronken en daarna hebben we op De Berg een sneeuwballengevecht gehouden. In een dorpje verderop (Durbuy – Toegevoegd door redactie) hebben we nog een kerstmarkt bezocht en de meiden zijn op hun sleetjes van een grote helling afgegleden. Eigenlijk hadden we zin in dikke Belse patatjes, maar we konden nergens een frietkot vinden. We zijn dus maar terug naar huis gereden en hebben hier nog een zak Nederlandse patat gehaald.

Pfff, we hebben dan wel een week vakantie, maar ons programma is eigenlijk een beetje te druk. Morgen wordt nog een bezige dag, de laatste boodschappen en vuurwerk moeten in huis gehaald worden. Oudejaarsavond belooft een gezellige avond te worden, we zullen zorgen dat de microfoons klaar liggen. Maar vanaf volgend jaar gaan we het echt even wat rustiger aan doen hoor!

Gewoon wij

  1. Nog geen reacties.