Start > Gewoon wij > Socializen

Socializen

4 februari 2011

We hebben een drukke week achter de rug, ik ben mijn echtgenoot eigenlijk alleen bij het avondeten en in bed tegen gekomen. Maandag- en dinsdagavond heeft hij bij zijn moeder de grote behangklus afgemaakt. Woensdagavond ben ik met Inge een paar uurtjes gaan schaatsen. Ik liep al een tijdje met het idee om mijn spieren weer eens te gaan gebruiken, alleen wist ik nog niet precies hoe. Samen met Inge bedacht ik het plannetje om iedere woensdagavond te gaan schaatsen. Beetje jammer dat het seizoen eind maart alweer afgelopen is, dus we wilden absoluut geen tijd verloren laten gaan (dat we tussendoor snel een warme chocomel met slagroom op hebben hoeft toch niemand te weten joh). Ook moet ik eerlijk bekennen dat ik vijf minuten voor het einde, met een paar bloederige blaren, ben afgehaakt. Met een pijnlijk, maar voldaan gevoel gingen we om 22.00 uur weer huiswaarts. Volgende week is onze spierpijn vast en zeker weer verdwenen en gaan we er weer volop tegenaan.

Nadat ik donderdagochtend een uur bij de orthodontist in de wachtkamer heb gezeten omdat Danique eindelijk de langverwachte roze slotjes op haar ondergebit kreeg geplakt, ben ik donderdagmiddag naar een oude schoolvriendin gereden. Eind vorig jaar kreeg ik van haar een kerstkaart met daarop het berichtje dat ze naar ‘s Gravenmoer ging verhuizen, een goede reden dus om weer eens af te spreken. Toen ik daar gisteren aankwam was ik behoorlijk onder de indruk. Ze woont nu dus eigenlijk in MIJN droomhuis, vrijstaand met een prachtig uitzicht op groene weilanden met loslopende pony’s. De vorige bewoners wilden graag weer in het dorp wonen in plaats van achteraf, dus ze zijn overeengekomen om van huis te ruilen. Toen ik weer vertrok heb ik haar nog op het hart gedrukt dat ze me best mag bellen als ze weer tussen de ‘gewone’ mensen wil wonen, ik ben ook best bereid om te ruilen hoor!!!

Later in de middag ben ik naar Breda gereden om met mijn collega’s uit te gaan eten. Er was weer een jubileumpje te vieren en dat deden we bij Plan B, een knusse tapasbar. We hebben heerlijk en veel (knoflook) gegeten en veel en hard gelachen. En nu heb ik zin om eens een avondje met mijn mannetje door te brengen, gewoon even een beetje samen socializen.

Edit: Je had trouwens gelijk Inge, nieuwe schaatsen moeten eerst nog geslepen worden. Maar ze zijn nu klaar voor gebruik, dus waarschijnlijk zal het woensdag een heel stuk beter gaan.

Gewoon wij

  1. Nog geen reacties.